24.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Στον ΕΣΑΚΕ συμφώνησαν ότι… κρέμονται από το ΑΣΕΑΔ

Ερήμην των "αιωνίων" και του... υπό εξαφάνιση Χολαργού, έγινε η σημερινή συνεδρόαση του ΕΣΑΚΕ που όπως αναμενόταν δεν έκανε κανέναν σοφότερο για το παραμικρό.

Με επίκληση στην σοβαρή εκκρεμότητα των δύο αποφάσεων που αναμένονται από το ΑΣΕΑΔ για τις προσφυγές του Ολυμπιακού, η συζήτηση για τα ουσιαστικά θέματα που καίνε, μετατέθηκε για το μέλλον και όταν θα είναι γνωστές αυτές οι αποφάσεις.

Εδώ υπάρχει ένα θέμα. Αν δεν ανακοινωθούν μέχρι τέλους αυτής της εβδομάδας, για παράδειγμα Παρασκευή αφού Πέμπτες συνεδριάζει το δικαστήριο, τότε με τις εκλογές την επόμενη που δεν θα έχει ΑΣΕΑΔ μπορεί να πάμε μέσα Ιουλίου. Ο καθένας μπορεί να κατανοήσει ότι μιλάμε πλέον για επικίνδυνες καταστάσεις.

Κατά τα άλλα, σήμερα ακούστηκε και πάλι το θέμα της αναδιάρθρωσης, με τον Κολοσσό κυρίως να το κρατάει ζεστό και λογικά αφού κανείς δεν έχει δώσει μια επίσημη απάντηση ότι γίνεται ή δεν γίνεται.

Συζητήθηκε στην θεωρία και το θέμα των υπό... πώληση ΚΑΕ, ακούστηκε και η ριζοσπαστική θέση του Ιωνικού δια στόματος Βαγγέλη Τσάπα, όποιος δεν θέλει να κατέβει να του δώσει η λίγκα ένα ποσό και να γίνει το επόμενο πρωτάθλημα με τον πιο ρεαλιστικό και βιώσιμο αριθμό, όπως τον χαρακτήρισε, των 12 ομάδων. Αντέδρασαν αυτοί που καίγονται για τους 16, κάποιοι θύμισαν ότι ο ίδιος ΕΣΑΚΕ το πήγαινε για 12 προ καιρού, έφυγαν τελικά άπραγοι και περιμένουν το ΑΣΕΑΔ για τα σπουδαία. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ