20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Με Αναστόπουλο και Μάνο το ντέρμπι «αιωνίων» (pics)

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος, ο Τάσος Μάνος και ο Παναγιώτης Διαμαντής θα σφυρίξουν στον πρώτο προημιτελικό των φετινών πλέι οφ της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Το ντέρμπι «αιωνίων», στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, έχει οριστεί για τη Δευτέρα (20/05, 19.00) και οι πρώτοι δύο διαιτητές, από τους τρεις που κληρώθηκαν, θεωρούνται ανεπιθύμητοι για τους «ερυθρολεύκους». Θυμίζουμε πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε δηλώσει στο παρελθόν πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε παιχνίδι με τους «πρασίνους» εάν οι ρέφερι δεν είναι ξένοι, ενώ δεν σκοπεύει να παίξει κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο εάν οι Αναστόπουλος, Μάνος και Χρήστος Παναγιώτου κληρωθούν σε παιχνίδι της. Απομένει τώρα να δούμε τι μέλλει γενέσθαι κι αν οι Πειραιώτες θα κάνουν πράξη τα λεγόμενά τους…

Η διαδικασία πάντως που τηρήθηκε αυτή την φορά ήταν με 13 διαιτητές, οκτώ διεθνείς και πέντε μη διεθνείς, να μπαίνουν στην κλήρωση για όλα τα παιχνίδια, με αυτούς του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός να βγαίνουν πρώτοι λόγω αξιολόγησης και τον Αναστόπουλο να κληρώνεται πρώτος απ' όλους!

Στη διαδικασία της κλήρωσης το παρών έδωσε και ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος κατά την αποχώρησή του δήλωσε: «Ο κόσμος έχει βαρεθεί εμάς τους παράγοντες να είμαστε στο επίκεντρο. Καιρός να πάμε στις θέσεις μας και ν παρακολουθήσει ο κόσμος τον Καλάθη, το Μιλουτίνοφ, τους παίκτες της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ κ.λπ. Ελπίζουμε το Σαββατοκύριακο να μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε τις ομάδες να παίζουν μπάσκετ».

Όσον αφορά στους διαιτητές του ντέρμπι, αρκέστηκε να δηλώσει: «Μπήκαν δώδεκα διαιτητές, οκτώ διεθνείς. Μέσα από αυτούς κλήρωσαν τους τρεις για κάθε αγώνα». Διευκρινιστικά να αναφέρουμε πως οι διαιτητές που μπήκαν στην κληρωτίδα ήταν δεκατρείς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ