17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Με Γιαννακόπουλο η κλήρωση των διαιτητών

Στη σύσκεψη της ΚΕΔ για την κλήρωση των διαιτητών της πρώτης φάσης των πλέι οφ έδωσε το παρών και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, μαζί με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Μάνο Παπαδόπουλο, βρέθηκαν στη διαδικασία στα γραφεία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, αντίθετα με την ΚΑΕ Ολυμπιακός που δεν είχε εκπρόσωπο, όπως άλλωστε συνηθίζει.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (17/05) διεξήχθη στο ΟΑΚΑ και η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι «αιωνίων», που θα γίνει τη Δευτέρα (20/05, 19.00) στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης των φετινών πλέι οφ της Basket League. Τους «ερυθρόλευκους» εκπροσώπησε ο υπεύθυνος ασφαλείας Θανάσης Παπαγεωργίου, ενώ εκ μέρους της «πράσινης» ΚΑΕ παρευρέθηκαν ο υπεύθυνος ασφαλείας Μιχάλης Γεωργαντής και ο γενικός διευθυντής Θέμης Καρβουντζής.

Όπως αναμενόταν, τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια, όπως συμβαίνει πάντα στις αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες. Αποφασίστηκε, επίσης, οι πύλες του κλειστού των ολυμπιακών εγκαταστάσεων να ανοίξουν για τους φιλάθλους δύο ώρες και δεκαπέντε λεπτά πριν από το τζάμπολ (16.45). Προβλέπονται, παράλληλα, αυστηροί έλεγχοι για την είσοδο στην εγκατάσταση και θα τοποθετηθεί και το γνωστό προστατευτικό πλέγμα, πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ