20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Ολυμπιακός γκρέμισε τα «κάστρα» (vids)

Η πρώτη ημέρα της όγδοης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου «σημαδεύτηκε» από κυριαρχία των γηπεδούχων, με το μοναδικό «διπλό» να έρχεται από τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ δεν έπαιξε καλό μπάσκετ, αλλά κατάφερε μέσω της άμυνάς της κι εκμεταλλευόμενη την πολύ σημαντική απουσία του Γιόβιτς να φύγει νικήτρια από την έδρα της Μπάγερν Μονάχου με 72-62 και να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των τριών αγώνων. Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση της ημέρας, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στον πάγκο της, προσπάθησε πολύ κόντρα στην Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη, αλλά έχασε καθαρά με 90-77. Δείτε το ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Μερικά χιλιόμετρα πιο ανατολικά, η Φενέρμπαχτσε έδωσε «εμφύλιο» με την Νταρουσάφακα και τη νίκη τόσο εύκολα όσο δείχνει το 100-79 που «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο αντιπάλων. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Τέλος, η Ρεάλ Μαδρίτης, δύο ημέρες πριν τον αγώνα της στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό, φιλοξένησε την Γκραν Κανάρια στον ισπανικό «εμφύλιο» της βραδιάς. Οι πρωταθλητές Ευρώπης ήταν τόσο καλοί όσο έπρεπε και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα με 89-76, παραμένοντας στην κορυφή χωρίς ήττα. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Την Τετάρτη (21/11), ο Παναθηναϊκός θα παίξει με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ (21.00), ενώ η Χίμκι θα υποδεχτεί την Μπουντούτσνοστ, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τη Ζαλγκίρις και η Αρμάνι Μιλάνο την Μπασκόνια.

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία ΕΔΩ.

Δείτε φάσεις από τα παιχνίδια στα παρακάτω βίντεο:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ