19 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Η Εφές έδειξε στον Σφαιρόπουλο τις αδυναμίες

Η εντυπωσιακή φέτος Εφές πανηγύρισε την έκτη νίκη της σε οκτώ αγώνες με το 90-77 επί της Μακάμπι στην πρεμιέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Ανώτεροι σε όλα οι Τούρκοι, έχει πολλή δουλειά ο Ελληνας προπονητής σε μια ομάδα που θέλει ενίσχυση, αλλά κυρίως θέλει ψυχολογία αφού έχει μείνει στην μία νίκη και δεν δείχνει να το πιστεύει. 

Το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον για ένα δεκάλεπτο, με το 16-14 να δείχνει ικανότητες της Μακάμπι να πάει χαμηλά το τέμπο και να είναι κοντά. Η Εφές όμως είχε πολλές λύσεις, αρχικά με Μίσιτς και Ντάνστον και εν συνεχεία με πολλούς να βρίσκουν ρυθμό, έτσι στο ημίχρονο ήταν στο 38-31, κράτησε διαφορά κοντά στους δέκα πόντους μέχριτο 62-53 στο 30ο λεπτό και μετά ήρθε η κατάρρευση της Μακάμπι που έκανε το παιχνίδι τυπική διαδικασία.

ΑΝΙΚΗΤΟΣ: Ο παλιός είναι αλλιώς και μπορεί η ηχηρή μεταγραφή στους σέντερ της Ευρωλίγκας να ήταν ο Ταρίκ Μπλακ της Μακάμπι, όμως, ο Μπράιαν Ντάνστον της Εφές ήταν σε ένα ακόμα παιχνίδι ανίκητος μέσα στις ρακέτες και ήταν αυτός που θεμελίωσε την διαφορά για την ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο και έβαλε το νερό στο αυλάκι.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: ΤΟ παθητικό των 90 πόντων λέει πολλά για την... ανηφόρα που έχει μπροστά του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Θέλει κουράγιο για να βάλει την φιλοσοφία του σε μια ομάδα συνηθισμένη στο άναρχο παιχνίδι.

 Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ