22.7 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Ο Μπλατ, οι ευκαιρίες και ο… Μπάνκι

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από την προσπάθεια του Ολυμπιακού, παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 79-70.

Παράλληλα δεν έχασε την ευκαιρία να αστειευτεί με τον Λούκα Μπάνκι. Ο προπονητής της ΑΕΚ, ήταν παρών στη συνέντευξη Τύπου και όταν το αντιλήφθηκε ο τεχνικός των Πειραιωτών τον χαιρέτησε και τον ρώτησε αν ήθελε να του υποβάλλει κάποια ερώτηση...

Στη συνέχεια δεν αρνήθηκε όπως συνηθίζει να αναλύσει τον αγώνα και να απαντήσει σε πολύ καλό κλίμα σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρήτηρια στον Παναθηναϊκό. Ήταν άλλο ένα σκληρό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων. Είχαμε τις ευκαιρίες μας αλλά τις χάσαμε. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, σημειώσαμε βελτίωση σήμερα. Είμαστε σε δύσκολο σημείο της σεζόν. Πρέπει να περάσουμε αυτή τη φάση, είμαστε νέα ομάδα που μεγαλώνει, πρέπει να συνεχίσουμε τη διαδικασία και το πλάνο μας και να δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε».

Για τον Βεζένκοφ και γιατί δεν παίζει πολύ: «Είναι υγιής. Μερικές φορές υπάρχουν περίοδο που κάποιοι παίκτες παίζουν λιγότερο. Ελπίζω να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και όταν θα έρθει η ώρα του να βοηθήσει ξανά».

Για τον Ουίλιαμς Γκος: «Όταν ήρθε ο Καλάθης που είναι από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη πόσο έπαιζε; Ο Γκος είναι στον πρώτο του χρόνο σε αυτό το επίπεδο θα χρειαστεί κάποιο χρόνο, ο Καλάθης είναι στους τοπ πέντε παίκτες στην Ευρώπη και τον σέβονται όλοι. Μία τέτοια στιγμή είναι αυτή που διανύουμε. Οι παίκτες πρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται την ατμόσφαιρα. Πρέπει να περάσουν αυτή τη φάση. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι».

Για τη χρησιμοποίηση του Πρίντεζη: «Είναι μία σωστή ερώτηση όπως και οι υπόλοιπες. Τον χρειαζόμαστε και μέχρι να βρεθεί κάποιος σαν αυτόν και να κάνει τα ίδια. Ο Λεμπρόν παίζει τόσα λεπτά, σε 82 παιχνίδια της χρονιάς, αυτό συμβαίνει και με τον Πρίντεζη».

Για τη θέση «3» στον Ολυμπιακό και το πόσο έλειψε ο Τουπάν: «Μία ακόμα σωστή ερώτηση. Αυτά είναι αναμενόμενα να έχεις απουσίες σε μία τόσο μεγάλη σεζόν, με τόσα πολλά διαδοχικά παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο. Θα χάσεις κάποιους παίκτες. Πρέπει να κάνεις τα πάντα για να τα βγάλεις πέρα. Ο Παπανικολάου με τη Φενέρ ήταν εξαιρετικός, επιθετικά ήταν καλός απόψε αλλά όχι και αμυντικά. Ο Τίμα έδωσε λεπτά. Δεν θέλω να βρω δικαιολογίες, αλλά ελπίζω να γυρίσει ο Τουπάν και να βοηθήσει».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ