22.3 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Ξεκίνησε ο νεανικός Κεραυνός Αιγίου (pics)

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα τον βρει για 16η χρονιά στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, πραγματοποίησε ο Κεραυνός το απόγευμα της Δευτέρας (27/8) στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου.

Με ανανεωμένη διοίκηση και ριζικά αλλαγμένο έμψυχο δυναμικό, το οποίο δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και χρειάζεται σαφώς ενίσχυση με έμπειρους αθλητές για την διεκδίκηση της παραμονής, ξεκίνησε η μεγάλη προσπάθεια η οποία μόνο με σκληρή δουλειά και καλό κλίμα μπορεί να αποφέρει ...καρπούς.

Στο ξεκίνημα, βρέθηκαν στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου Αιγίου 12 αθλητές. Πρόκειται για τους Γιάννη Αγγελόπουλο, Αλέξανδρο Λαδικό, Παναγιώτη Σπηλιωτόπουλο, Γιώργο Ράπτη, Ερίκο Σένα, Κώστα Δημόπουλο, Δημήτρη Κάντα, Γιάννη Τζελέπη, Παναγιώτη Παπαγεωργίου, Αγγελο Φίλα, Αλέξη και Μιχαήλ Παρίση. Ενώ δικαιολογημένα απόντες ήταν οι Λάμπης Οικονομόπουλος και Διαμαντής Σταθακόπουλος. Από πλευράς διοίκησης, τους παίκτες καλωσόρισε ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Λάγαρης, ενώ το παρόν έδωσαν ακόμα οι Φάνης Καπετσώνης, Δημήτρης Καμπέρης, Σπύρος Μουρίκης, Μιχάλης Δογάνης, Ηρακλής Αγγελόπουλος, Γιάννης Κατσιμπίρης και Νίκος Καραγιάννης.

Δείτε το φωτόρεπορταζ όπως το παρουσιάζει το «aigialeiaspor.com» και ο Δημήτρης Τσερεντζούλιας  :

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ