26.7 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

ΠΑΟΚ: Τα νέα πρόσωπα και το ανοιχτό “παράθυρο” του Παπαθεοδώρου (pics)

Στη σεζόν που πέρασε συνδύασε τον τερπνόν (καλό και θεαματικό μπάσκετ) μετά του ωφελίμου (3η θέση στην Basket League, πρόκριση στους “16” του BCL) οπότε αναπόφευκτα για τον ΠΑΟΚ της νέας σεζόν, οι προσδοκίες είναι ανάλογες. Γι' αυτό και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στην ερώτηση για τους στόχους της ομάδας του μίλησε για “καλό μπάσκετ και καλά αποτελέσματα”.

 

Στη σημερινή πρώτη συγκέντρωση το ενδιαφέρον εστιάστηκε στα νέα πρόσωπα. Ο Γιάννης Αθηναίου που έβγαλε τη φανέλα του Άρη και έβαλε αυτήν του ΠΑΟΚ, ο Σταύρος Σχίζας που πήρε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της καριέρας του και οι πρωτοεμφανιζόμενοι στην Ελλάδα Μαλίκ Πόουπ, Τζόρντιν Ουάσινγκτον και Τζαμάλ Τζόουνς ήταν παρόντες. Ο τελευταίος έκανε ένα μόνο μέρος του προγράμματος καθώς δεν πέρασε ακόμη τον πλήρη ιατρικό έλεγχο. Παρών και ο Γιώργος Τσιάρας που φόρεσε τα ασπρόμαυρα στη διετία 2008-10 και αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, θέλει να βρει ρυθμό μέσα από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Την πρώτη προπόνηση της ομάδας, σε μία κίνηση με συμβολικό περισσότερο χαρακτήρα, παρακολούθησαν Πρέλεβιτς, Σταυρόπουλος, Καραμπέρης και Ζουρνατσίδης.

 

 

Ο Τζαμάλ Τζόουνς ένας από τα επτά νέα πρόσωπα του φετινού ΠΑΟΚ

 

Για χρόνια αντίπαλοι, φέτος συμπαίκτες Απόλλων Τσόχλας και Γιάννης Αθηναίου

 

Χαμογελαστός ο Σταύρος Σχίζας

 

Εντυπωσιακά τα σωματικά προσόντα του Μαλίκ Πόουπ

 

Ο Θοδωρής Ζάρας ανήκει πια στους παλιούς

 

Ξέχωρα από όλα εκείνα που θεωρούνται καθιερωμένα για μία πρώτη συγκέντρωση, αυτό που μπορεί να θεωρηθεί... εκτός προγράμματος υπό την έννοια του ότι ξάφνιασε τους περισσότερους, ήταν η δήλωση του Ηλία Παπαθεοδώρου που άφησε ανοιχτό “παράθυρο” για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ. Ήταν μια μίνι-έκπληξη καθώς ο ΠΑΟΚ απαριθμεί ήδη 15 επαγγελματικά συμβόλαια αν και δεν αποκλείεται η προοπτική δανεισμού κάποιου από τους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ (Καραμανώλης).

 

Όσο για το αν υπάρχει προοπτική επιστροφής του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου που έβαλε ο ίδιος ο Παπαθεοδώρου στο τραπέζι, μοιάζει πολύ δύσκολη αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί.

 

Στο μεταξύ το πρόγραμμα της προετοιμασίας θα έχει μια διαφοροποίηση αφού η Καρσίγιακα ματαίωσε το ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη αναγκάζοντας τον ΠΑΟΚ να αναπροσαρμόσει τη λίστα των φιλικών του. Ο Δικέφαλος επρόκειτο να αντιμετωπίσει τους Τούρκους στις 5/9 όμως δεν άφησε κενό το πρόγραμμα του αφού θα αντιμετωπίσει την 1η Σεπτεμβρίου τον Παναθηναϊκό στην Πορταριά, δύο μέρες μετά το φιλικό με τον Ολυμπιακό στο Μέτσοβο.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ