26.7 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ευκαιρία για εμάς ο ΠΑΟΚ» (pics)

Λίγες ώρες ουσιαστικά πριν την έναρξη της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ (20/8, 17:00), Τζαμάλ Τζόουνς και Μαλίκ Πόουπ έφτασαν πριν από λίγο στη Θεσσαλονίκη. Ο πρώτος ταξίδεψε από το Άρκανσο και ο δεύτερος από το Σακραμέντο και οι δυο τους συναντήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη που ήταν ο τελευταίος σταθμός του ταξιδιού τους.

 

Οι δύο από τους τέσσερις πρωτοεμφανιζόμενους ξένους του φετινού ΠΑΟΚ –οι άλλοι είναι οι Γιανίκ Μορέιρα και Τζόρντιν Ουίλιαμς- εμφανίστηκαν ενημερωμένοι για τον Δικέφαλο και τις υποχρεώσεις τους, συμφωνώντας ότι είναι γι’ αυτούς μια μεγάλη ευκαιρία.

 

 

Ο Μαλίκ Πόουπ δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι λίγη νευρικότητα. Χαίρομαι που ήρθα σε έναν τόσο σπουδαίο οργανισμό. Θέλω να παίξω για μια ομάδα, έρχου ακούσει για την ομάδα και τον κόσμο και περιμένω να τους δω. Μίλησα με τον κόουτς. Είμαστε και οι δύο ενθουσιασμένοι, μιλήσαμε γι’ αυτά που περιμένει από μένα και είμαι έτοιμος να τα κάνουμε στο γήπεδο». Ο Αμερικανός φόργουορντ-σέντερ κατέληξε λέγοντας για το αν θεωρεί τον ΠΑΟΚ πρόκληση για την καριέρα του: «Είναι μεγάλη ευκαιρία μου, να δείξω το ταλέντο μου και να κάνω όσα περισσότερα μπορώ».

 

 

«Θα ταιριάξω στην ομάδα»

 

Ο Τζαμάλ Τζόουνς είναι εμπειρότερος αφού έχει περάσει τρία χρόνια στην Ευρώπη: «Ανυπομονώ να αρχίσω δουλειά. Είμαι ενθουσιασμένος και έτοιμος» είπε για να συνεχίσει σχετικά με όσα έμαθε για τον ΠΑΟΚ είπε: «Είναι ομάδα με παράδοση, παίζει σε δύο διοργανώσεις και αυτό είναι μια καλή ευκαιρία για μένα. Μιλήσαμε με τον κόουτς και πιστεύω ότι είχαμε καλή επαφή και πιστεύω ότι θα ταιριάξω στην ομάδα». Ο Αμερικανός κατέληξε: «Η ελληνική λίγκα έχει υψηλότερο επίπεδο αλλά πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθω. Ο ΠΑΟΚ είναι το επόμενο βήμα για μένα ώστε να εξελιχθώ. Θέλω να γίνομαι καλύτερος παίκτης και καλύτερος συμπαίκτης κάθε χρόνο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ