19.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ελευσίνα για Νίκου…με προοπτική

Ο Πανελευσινιακός μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τον Λευτέρη Καλογήρου δεν έχει κινηθεί ακόμη στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά οι ιθύνοντες του θέλουν να ετοιμάσουν το μεγάλο κόλπο...που ακούει στο όνομα του Θωμά Νίκου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν οι «σταχυοφόροι» έχουν προσεγγίσει τον 38χρονο γκαρντ, και προσπαθούν δελεάζοντας τον να επιστρέψει στην ομάδα στην οποία αγωνίστηκε από το 2011 ως και το 2014, συμμετέχοντας για δυο χρονιές και στην Basket League. Το δέλεαρ αναφέρεται στο γεγονός ότι στο άμεσο μέλλον ο Νίκου θα μπορέσει να ασχοληθεί ενεργά με την προπονητική, αναλαμβάνοντας τμήματα, και γιατί όχι και την πρώτη ομάδα στο μέλλον. Άλλωστε, γκαρντ, με τις επιδόσεις του, που ουσιαστικά αποτελούν προπονητές στο γήπεδο, δύσκολα δεν θα έχουν επιτυχία ως προπονητές στο μέλλον.

Ο Νίκου αγωνίζεται από το 2014 ως και την φετινή σεζόν στο Ψυχικό, αποτελώντας τον ηγέτη της, ενώ τα τελευταία δυο χρόνια είναι σταθερά πρώτος στις ασίστ, με την φετινή σεζόν να ολοκληρώνεται 10,9 πόντους, και 9,8 ασίστ!!! Φυσικά, αν ο Πανελευσινιακός καταφέρει να εντάξει στο δυναμικό του τον έμπειρο γκαρντ,, θα έχει κάνει το μεγάλο κόλπο του καλοκαιριού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ