21.1 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Το νέο… κέλτικο «στολίδι» (pics)

Οι Σέλτικς συνεχίζουν να «χτίζουν» ένα σπουδαίο μέλλον και το νέο προπονητικό τους κέντρο, το «Auerbach Center», είναι ακόμη ένα δείγμα.

Λίγες εικόνες φτάνουν για να «σοκαριστεί» κανείς από την ιδέα που υπήρξε, γύρω από το νέο προπονητικό κέντρο των Μπόστον Σέλτικς, καθώς και φυσικά την υλοποίησή της. Οι «τριφυλλοφόροι» έκαναν χθες (19/6) τα αποκαλυπτήρια και το αποτέλεσμα των εργασιών έρχεται σε εξαιρετική αντιστοίχηση με την ιστορία του κορυφαίου συλλόγου της ιστορίας του ΝΒΑ, πρώτου σε τίτλους με 17, που τα τελευταία χρόνια επιστρέφει δυναμικά και πάλι για την κορυφή.

Μερικά πράγματα που μπορεί να βρει κανείς στο «Auerbach Center», που ονομάστηκε έτσι προς τιμήν του εμβληματικού τεχνικού της ομάδας; Δύο παρκέ διαστάσεων κανονικού αγωνιστικού χώρου, επιστημονικό εργαστήριο, ειδικές αίθουσες ενδυνάμωσης, πισίνες... για κάθε χρήση, ειδικές ιατρικές αίθουσες, ανάλογα με τις εξετάσεις που πρέπει να γίνονται στους αθλητές, πλήρης κουζίνα, όπως και οι διατροφικές εγκαταστάσεις, αίθουσα με ειδικά οπτικοακουστικά υλικά, υπερσύγχρονα αποδυτήρια έως και... δωμάτια για τους αθλουμένους, ειδικοί χώροι για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και έξτρα εργασίας για τους αθλητές, καθώς και ειδικός χώρος φιλοξενίας για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Κι αν σας φαίνονται πολλά, τότε θα δείτε ακόμη περισσότερα σε αυτές τις φωτογραφίες. Έχει και κομμωτήριο...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ