29.4 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Μίσσας: «Περιμένουμε πολύ περισσότερο κόσμο»

Μία νίκη μακριά από τον τίτλο και στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς προηγείται ήδη με 3-0 στους τελικούς με το Φάρο.

Οι «ερυθρόλευκες» δοκιμάζονται την Κυριακή (13/05, 19.00, ΕΡΤ2) στο «Π. Νικολαΐδης» κόντρα στο συγκρότημα του Κερατσινίου και με «διπλό» θα κατακτήσουν το τρίτο διαδοχικό νταμπλ τους. Μοναδική απουσία θα είναι και πάλι εκείνη της Αγγελικής Νικολοπούλου, η οποία ακολουθεί θεραπεία για το τραυματισμένο γόνατό της. Έτσι, ο Κώστας Μίσσας θα έχει στη διάθεσή του τις εξής παίκτριες:Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Αφροδίτη Κοσμά, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, ζήτησε από τους φιλάθλους τους να δώσουν δυναμικό παρών στο κλειστό του Κερατσινίου, ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουν τον τίτλο: «Είναι το δεύτερο παιχνίδι για τη σειρά των τελικών των πλέι οφ απέναντι στο Φάρο, αυτήν τη φορά στην έδρα του στο Κερατσίνι. Είναι μια αξιόλογη ομάδα και θα πρέπει να τηρήσουμε με μεγάλη συνέπεια τα αμυντικά μας πλάνα και από εκεί και πέρα στην επίθεση να "χτυπήσουμε" τις αδυναμίες κάποιων κομματιών στην άμυνα του Φάρου. Από την άλλη, αξίζει να πούμε ότι και στο πρώτο ματς στη Γλυφάδα ο κόσμος ήρθε να μας στηρίξει. Τώρα, παίζουμε στο Κερατσίνι και σίγουρα περιμένουμε πολύ περισσότερο κόσμο, έτσι ώστε να έχουμε και την υποστήριξή του και να μπορέσουμε μαζί τους να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ