20.7 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ο θρίαμβος της ΑΕΚ τιμάει συνολικά το ελληνικό μπάσκετ»

Τα θερμά συγχαρητήρια από όλους δέχθηκε η ΑΕΚ για την κατάκτηση του τίτλου στο Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League που έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ.

Η αθλητική και η πολιτική ηγεσία της χώρας, οι υπόλοιπες ομάδες της Stoiximan.gr Basket League και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έσπευσαν να συγχαρούν την «Ένωση» για την επιτυχία της, που πρόσθεσε ακόμα έναν κρίκο στην αλυσίδα των επιτυχιών του ελληνικού μπάσκετ κι έκανε άπαντες υπερήφανους.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης: «Το Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. και προσωπικά ο πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος, εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους στην ΚΑΕ ΑΕΚ για την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του Basketball Champions League, της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του θεσμικού φορέα του αθλήματος, της FIBA. Μια επίμονη όσο και δύσκολη προσπάθεια, έφτασε στο καλύτερο δυνατό τέλος, προσθέτοντας άλλον έναν κρίκο στην αλυσίδα των επιτυχιών του μπάσκετ στην Ελλάδα, όπως φυσικά και του ιστορικού σωματείου. Το Final Four του ΟΑΚΑ πρόσφερε συνολικά όμορφες στιγμές για το άθλημα, ήταν ένα σημαντικό βήμα εδραίωσης της διοργάνωσης και μια αξέχαστη στιγμή για την ΑΕΚ. Και πάλι συγχαρητήρια και καλή συνέχεια για τους στόχους που έχουν τεθεί».

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρός του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος συγχαίρουν θερμά τους παίκτες, τους προπονητές και την διοίκηση της ΑΕΚ για την κατάκτηση του τίτλου του Basketball Champions League. Ο νέος θρίαμβος του ελληνικού μπάσκετ έρχεται σε μια ιστορική επέτειο τόσο για το άθλημα στην χώρα μας, όσο και για την ΑΕΚ. Πενήντα χρόνια μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλλούχων Ευρώπης από την Ένωση, του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Ευχόμαστε η συνέχεια να είναι ακόμη καλύτερη για το άθλημα που έχει χαρίσει πολλές όμορφες και μεγάλες στιγμές στους Έλληνες φιλάθλους. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, συγχαίρουν, επίσης, την ΚΑΕ ΑΕΚ και την διοίκηση του Basketball Champions League για την άψογη διοργάνωση του Final Four του BCL στην Αθήνα».

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης: «Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΠΚ μιλώντας εξ ονόματος όλων των Ελλήνων Προπονητών, επιθυμούν να συγχαρούν την ΑΕΚ για την κατάκτηση του τροπαίου του Basketball Champions League 50 χρόνια μετά το έπος του 1968. Παράλληλα, τα εύσημα αξίζουν ο Ντράγκαν Σάκοτα κι οι συνεργάτες του, Αλέξης Φαλέκας, Κώστας Μάμαλης και Βαγγέλης Μάγειρας.».

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ: «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών συγχαίρει την ΑΕΚ για την κατάκτηση του τίτλου στο Basketball Champions League. Όλα τα παιδιά μας έδωσαν μεγάλη χαρά και είμαστε υπερήφανοι που η ΑΕΚ επέστρεψε στους ευρωπαϊκούς τίτλους και η Ελλάδα παρέμεινε στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπασκέτ.  Η διοργάνωση ήταν άρτια, η ατμόσφαιρα υπέροχη και το φινάλε συγκλονιστικό. Ευχαριστούμε για όλα. Η ιστορία συνεχίζεται...».

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους αθλητές, στο τεχνικό επιτελείο και στη διοίκηση της ΑΕΚ για την κατάκτηση του Basketball Champions League. Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ, η οποία χαροποιεί όλους τους υγιώς σκεπτόμενους Έλληνες φιλάθλους».

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συγχαίρει τους αθλητές, το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ για την κατάκτηση του τίτλου του Basketball Champions League».

Η ανακοίνωση του Προμηθέα Πατρών: «Η διοίκηση της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας εκφράζει τα πιο θερμά της συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές της ομάδας μπάσκετ της Α.Ε.Κ. για την κατάκτηση του τροπαίου του Basketball Champions League. Θεωρούμε πως ιδιαίτερη αναγνώριση κι έπαινος αξίζει προσωπικά στον Πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλο, για την επιμονή, την σκληρή δουλειά και την πίστη στο όραμά του για τον Σύλλογο που αγαπά και υπηρετεί, που οδήγησαν σε αυτή την σημαντική επιτυχία, που σημαίνει την μεγάλη επιστροφή της «βασίλισσας» του ελληνικού μπάσκετ στους ευρωπαϊκούς τίτλους και έχει ιδιαίτερη αξία για όλους μας, καθώς ο θρίαμβος της Α.Ε.Κ. τιμάει συνολικά το Ελληνικό Μπάσκετ».

Η ανακοίνωση του Λαυρίου: «Μπράβο Α.Ε.Κ.! Η Α.Ε.Κ. πανάξια στο ‘’θρόνο’’ του Basketball Champions League! Τα θερμότερα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μας σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία καταφέρνοντας να προσθέσουν ακόμη μία «χρυσή» σελίδα στην πλούσια ιστορία της Α.Ε.Κ. και του Ελληνικού Μπάσκετ. #champion #BCL #AEKBC #congrats #LavrioMEGABOLT AEK Basketball Club».

Η ανακοίνωση της Κύμης: «Όλοι οι φίλαθλοι της χώρας μας πανηγυρίζουν μια ακόμη τεράστια επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ, την κατάκτηση του τροπαίου του Basketball Champions League από την ομάδα της ΑΕΚ! Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας και κυρίως στην διοίκηση, στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ. Σας ευχαριστούμε πολύ που μας κάνατε υπερήφανους!».

Η ανακοίνωση του Ρεθύμνου: «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings συγχαίρει θερμά την ΚΑΕ ΑΕΚ για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του τίτλου του Basketball Champions League. Η ΑΕΚ έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες, προσθέτοντας ακόμη μία σημαντική επιτυχία στο άθλημα. Η κορυφή της Ευρώπης της ανήκει, αποδεικνύοντας πως η ελληνική καλαθοσφαίριση, εκτός από ένδοξο παρελθόν, έχει επιτυχημένο παρόν και φιλόδοξο μέλλον».

Η ανακοίνωση του Κολοσσού Ρόδου: «Σύσσωμη η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels συγχαίρει την AEK Basketball Club, για την κατάκτηση του Basketball Champions League κι ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον!».

Η ανακοίνωση του Άρη: «Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. συγχαίρει τη διοίκηση, τους παίκτες και τους προπονητές της ΑΕΚ για την κατάκτηση του Basketball Champions League. Αυτή η επιτυχία είναι μια ακόμη απόδειξη πως το ελληνικό μπάσκετ εξακολουθεί να βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές».

Η ανακοίνωση του Κόροιβου: «Η ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στη αθλητές, τους προπονητές και τη διοίκηση της ΑΕΚ για την κατάκτηση του Basketball Champions League 2017-18. Η κατάκτηση αυτού του ευρωπαϊκού τίτλου συνιστά μια σημαντική επιτυχία για την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ αλλά και μια περήφανη στιγμή για το ελληνικό μπάσκετ συνολικά».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Τρίτο ευρωπαϊκό τρόπαιο για την ΑΕΚ μετά τη νίκη με100-94 επί της Μονακό στον τελικό του Final 4 του Βasketball Champions League στο κλειστό του ΟΑΚΑ, μπροστά σε 20 χιλιάδες Ενωσίτες! Η ομάδα του Μάκη Αγγελόπουλου και του Ντράγκαν Σάκοτα έφτασε σε μία ακόμα υπέρβαση, έφερε ένα ακόμα μεγάλο τρόπαιο και ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο το μαγικό τριήμερο των οπαδών της ΑΕΚ».

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΕΚ: «Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ εκφράζει τη χαρά και την υπερηφάνεια των μελών του για την κατάκτηση του Basketball Champions League από την ομάδα μας και για την επιστροφή της στο κορυφαίο επίπεδα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Οι αγώνες και οι θυσίες του Μάκη Αγγελόπουλου έχουν αρχίσει επιτέλους να δικαιώνονται και η Βασίλισσα της Ευρώπης είναι ξανά στο θρόνο της. Οι μέρες που ζούμε είναι μαγικές, με τη μεγάλη επιστροφή της ΑΕΚ στις κορυφές των δύο λαοφιλέστερων ομαδικών αθλημάτων, όμως είμαστε βέβαιοι ότι όλα αυτά τα επιτεύγματα είναι απλά η αρχή μιας εποχής κυριαρχίας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ».

Το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου: «Θερμά συγχαρητήρια για τη μεγάλη και επάξια ευρωπαϊκή σας διάκριση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ