21.1 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Αλλάζουν τακτική οι Λέικερς

Η προσέγγιση του ΛεΜπρόν Τζέιμς μοιάζει πια ένα... μακρινό σενάριο για τους Λέικερς, οι οποίοι έχουν αρχίσει να «ξεψαχνίζουν» υποθέσεις παικτών για το 2019.

Πλάνο... για το 2019 μοιάζουν να ξεκινούν οι Λος Άντζελες Λέικερς, ώστε να γίνουν πάλι μία από τις πιο δυνατές ομάδες του ΝΒΑ. Με τον Μάτζικ Τζόνσον να έχει πιάσει δουλειά, οι «Λιμνάνθρωποι» μοιάζουν να αποσύρονται από τη σκέψη του να «κυνηγήσουν» τις υπογραφές μεγάλων «αστέρων» του ΝΒΑ, στην προσπάθεια να υλοποιήσουν το σχέδιο του να γίνουν και πάλι μία από τις υπερδυνάμεις της Λίγκας, με το πρωτάθλημα το 2010 να αποτελεί μία μακρινή ανάμνηση, αν σκεφτεί κανείς τις ουκ ολίγες τραγικές πορείες της συνέχειας.

Αυτό σημαίνει αυτόματα, ότι παίκτες σαν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, τον Πολ Τζορτζ και τον ΝτεΜάρκους Κάζινς, είναι πολύ πιθανό να μην απασχολήσουν τους Λέικερς το καλοκαίρι, αν και έχουν στη διάθεσή τους χώρο για δύο συμβόλαια με μάξιμουμ αποδοχές. Κάπως έτσι, θα αρχίσουν να επικεντρώνονται σε πιθανούς στόχους για το 2019, το οποίο επίσης έχει να προσφέρει αρκετές καλές περιπτώσεις παικτών. Ο Καουάι Λέοναρντ, ο Κλέι Τόμπσον και ο Τζίμι Μπάτλερ είναι μερικές από αυτές, με τους Λέικερς να ελπίζουν πως θα είναι πιο θετικοί οι εν λόγω αθλητές στο να έρθουν στην πόλη της Καλιφόρνια, αφού τότε θα έχουν «ψηθεί» περισσότερο και οι ταλαντούχοι παίκτες τους, όπως ο Λόνζο Μπολ, ο Μπράντον Ίνγκραμ, ο Κάιλ Κούζμα και ο Τζος Χαρτ.

Αξίζει να αναφερθεί, βέβαια, ότι κάνοντας σχέδια για το 2019, η δεύτερη πιο επιτυχημένη ομάδα του ΝΒΑ ψάχνει τρόπο να δημιουργήσει ακόμη περισσότερο χώρο, που μπορεί να φτάσει και τα 60 εκατομμύρια ετησίως. Μέσω των draft ή των ανταλλαγών, θα επιχειρήσουν να απαλλαγούν από τα συμβόλαια των Λουόλ Ντενγκ, Τζούλιους Ραντλ και Τζόρνταν Κλάρκσον, με τον πρώτο ειδικά να μην έχει δικαιολογήσει ποτέ το συμβόλαιό του, με 36.8 εκατομμύρια δολάρια να απομένουν να του αποδοθούν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ