23.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Τενερίφη

Ο ΠΑΟΚ έκανε απόψε την πρώτη του ουσιαστικά προπόνηση μετά το Σάββατο και τον αγώνα με τον ΓΛ Φάρο στη Λάρισα για την stoiximan.gr Basket League, αφού μεσολάβησε το... μακρύ ταξίδι για τα Κανάρια, όπου αύριο θα ανατρηθεί με την Ιμπεροστάρ Τενερίφε για την 12η αγωνιστική του Basketball Champions League (24/1, 21.30).

Η προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος έφτασε στο γήπεδο λίγο μετά τις 20.00. Κανονικά πήραν μέρος σε αυτήν ο Αντώνης Κόνιαρης και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, δείχνοντας πως έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες μέρες.

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με την προπόνηση τακτικής, διάρκειας δύο ωρών.

Ο Κώστας Βασιλειάδης υποδέχθηκε την αποστολή του ΠΑΟΚ στο γήπεδο και είχε ιδιαίτερη συζήτηση με τα περισσότερα από τα μέλη της αποστολής, ενώ συνομίλησε και με τα τρία μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που έχουν ταξιδέψει στην Ισπανία, τους κ.κ.Ασλανίδη, Καρακούση και Καραμπέρη. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ