24 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Ώρα να γράψουμε ιστορία στους Κλίπερς» (vids)

Λίγο καιρό μετά τη σπουδαία κίνηση, που αλλάζει όλο τον «χάρτη» του ΝΒΑ, ο Καουάι Λέοναρντ και ο Πολ Τζορτζ παρουσιάστηκαν από τους Κλίπερς, έτοιμοι για δουλειά και αποφασισμένοι να αφήσουν εποχή στην ομάδα.

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς είναι μεταξύ των ομάδων, οι οποίες όχι μόνο δεν έχουν πάρει τον τίτλο στο ΝΒΑ, αλλά δεν έχουν καν φτάσει μέχρι τους τελικούς. Είναι από αυτές, που έχουν κολλήσει τη «στάμπα» του χαμένου, αλλά όλοι ελπίζουν πως αυτό θα σταματήσει να ισχύει, από τη στιγμή που έγινε το μεγάλο κόλπο και στις τάξεις τους ήρθαν ο Καουάι Λέοναρντ και ο Πολ Τζορτζ.

Οι δύο σούπερ σταρ ήρθαν στην Καλιφόρνια, για να κάνουν τη διαφορά, να γράψουν ιστορία. Κι έχουν περισσότερη όρεξη από ποτέ να καταφέρουν κάτι σπουδαίο, όπως έδειξαν στην παρουσίασή τους από το σύλλογο. «Τώρα είμαι στο επόμενο ταξίδι μου και μπορώ να πω ότι έχουμε λαμπρό μέλλον εδώ. Βλέποντας τον Πολ και την πορεία του ξέρω ότι έχουμε αρκετή πρόοδο μπροστά μας. Μπορούμε να γράψουμε ιστορία στους Κλίπερς. Θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό των Κλίπερς. Θα παλέψουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα», ανέφερε ο ευδιάθετος πρωταθλητής με τους Ράπτορς, αφήνοντας το στίγμα του.

Από τη δική του πλευρά, ο Πολ Τζορτζ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό για τη συνεργασία με τον Λέοναρντ. «Ξέρω ότι θα έχουμε πρόοδο μαζί με τον Λέοναρντ εδώ στο Λος Άντζελες. Ήταν γραφτό να παίξουμε μαζί. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το όνειρο πράξη», τόνισε από τη μεριά του και αμφότεροι είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν κάτι πολύ μεγάλο στους «Κλιπς», ικανοποιώντας πλήρως τον ιδιοκτήτη, Στιβ Μπάλμερ, ο οποίος παρουσιάζοντάς τους... πανηγύρισε και ανταπέδιδε τις φωνές του κοινού.

Δείτε εδώ ολόκληρη την παρουσίασή τους...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ