20 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ύμνοι του ΜακΚίσικ για τον Ολυμπιακό

Δεν ήταν μεγάλο το διάστημα στο οποίο φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού ωστόσο ήταν αρκετό ώστε να εκτιμήσει όσα βρήκε στον Πειραιά. Ο Σακίελ ΜακΚίσικ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους «ερυθρόλευκους».

 


Ο Αμερικανός γκαρντ σε συνέντευξη του στο «The Sports Rabbi» σχετικά με τη μετακίνηση του από την Τουρκία στην Ελλάδα: «Ήμουν λίγο κουρασμένος με το τι συνέβαινε στην Μπεσίκτας με κάποιες οφειλές. Ο Ολυμπιακός με είχε καλέσει και νωρίτερα στη σεζόν, αλλά δεν πήρε την απόφαση να με υπογράψει. Σκεφτόμουν τότε ότι θα μείνω στην ομάδα μέχρι να έρθει η κατάλληλη ευκαιρία και ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε. Ήμουν ενθουσιασμένος. Δούλεψαν όλα. Η Αθήνα είναι μακράν η καλύτερη πόλη που έχω ζήσει ποτέ. Είναι η καλύτερη πόλη για κάθε παίκτη».

 


Όσο για το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με τη Μακάμπι, είπε: «Δεν ξέρεις τι να περιμένεις όταν απλά έχεις ακούσει ότι η Μακάμπι έχει μία από τις πιο δυνατές έδρες στην Ευρώπη. Σημασία έχει να είσαι έτοιμος για τέτοια παιχνίδια, δεν σε ενδιαφέρει το τι γίνεται έξω από το παρκέ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ