19.2 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

«Όχι» για Τεόντοσιτς και Μαριάνοβιτς στη Σερβία!

Η λίστα των NBAers, με τους οποίους θα αγωνιστεί η Εθνική Σερβίας στο Ηράκλειο, κόντρα στην Ελλάδα, μειώνεται διαρκώς, με τους Μίλος Τεόντοσιτς και Μπόμπαν Μαριάνοβιτς επίσης να μη συμμετέχουν.

Τη μία απώλεια μετά την άλλη μετρά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, αναφορικά με τους παίκτες του ΝΒΑ που κάλεσε για την Εθνική Σερβίας στο πρώτο «παράθυρο» του δεύτερου προκριματικού γύρου για το Μουντομπάσκετ της Κίνας. Μετά τον Νίκολα Γιόκιτς, που θα βρεθεί στο camp των Ντένβερ Νάγκετς, ο Μίλος Τεόντοσιτς και ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς δε θα συμμετάσχουν επίσης στην προσπάθεια των «Πλάβι», που θα αγωνιστεί μεταξύ άλλων στο Ηράκλειο, απέναντι στο δικό μας αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο Σέρβος τεχνικός, πάντως, είχε ήδη εκφράσει το θυμό του για αυτή την απροθυμία των παικτών να αγωνιστούν με την Εθνική τους, χωρίς αυτό να αλλάξει το κλίμα για τους δύο αθλητές, με τους Λος Άντζελες Κλίπερς, ήτοι την ομάδα του, να ενημερώνει πως τους είναι απαραίτητοι σε εκείνο το σημείο της προετοιμασίας και δεν πρέπει να κινδυνεύσουν σωματικά από αγώνες με την χώρα τους, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Τζόρτζεβιτς. Το αποτέλεσμα, λοιπόν, είναι να υπολογίζει μόνο στους Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και Νεμάνια Μπιέλιτσα, από την πλευρά των NBAers, αν και φυσικά πρόκειται επίσης για σημαντικές προσθήκες, σε σύγκριση με τα προηγούμενα «παράθυρα».

Ο Τζόρτζεβιτς, πάντως, μιλώντας στο Novosti.rs, ήταν έξαλλος ιδιαίτερα με τον Μαριάνοβιτς. «Για τον Μίλος μπορώ να καταλάβω το λόγο που δεν ήρθε, καθώς έχασε ένα σημαντικό μέρος της σεζόν λόγω τραυματισμού. Για τον Μπόμπαν απλά το αποφάσισαν και δεν έχω κανένα σχόλιο να κάνω», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του, με τον ίδιο άλλωστε να έχει βάλει ξανά στο στόχαστρο τον Μαριάνοβιτς, κατά το παρελθόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ