25.1 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ό,τι γίνει στο Ορλάντο θα μείνει στο Ορλάντο

Το ΝΒΑ αποφάσισε πως δεν θα συμπεριλάβει τα ματς που θα γίνουν στο Ορλάντο, από τις 30 Ιουλίου, για τα ατομικά βραβεία της σεζόν 2019-2020.

Οι διακρίσεις του πολυτιμότερου παίκτη, του καλύτερου αμυντικού, του κορυφαίου ρούκι, του κορυφαίου προπονητή, του πιο βελτιωμένου παίκτη, καθώς και του καλύτερου έκτου παίκτη της χρονιάς θα δοθούν βάσει των εμφανίσεων που έγιναν μέχρι και τις 11 Μαρτίου, οπότε διακόπηκε το φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, η ψηφοφορία για τα βραβεία θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουλίου, τότε δηλαδή που θα ξεκινήσει και πάλι η χρονιά 2019-2020, με οκτώ παιχνίδια για καθεμία από τις 22 ομάδες που βρίσκονται στην Disney World.

«Η απόφαση να εξαιρεθούν τα παιχνίδια κατάταξης στην ψηφοφορία εξασφαλίζει μια δίκαια διαδικασία για όλους τους παίκτες και τους προπονητές των τριάντα ομάδων», ανέφεραν από το ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που κέρδισε πέρυσι το βραβείο του MVP, μπορεί να το διεκδικήσει και φέτος. Θυμίζουμε πως στο σημείο της διακοπής είχε κατά μέσο όρο 29,6π., 13,7 ριμπάουντ, 5,8 ασίστ και 1 κοψίματα, οδηγώντας τους Μιλγουόκι Μπακς στο καλύτερο ρεκόρ του πρωταθλήματος με 53-12.

Εν αντιθέσει, ο Ζάιον Ουίλιαμσον των Νιου Ορλίνς Πέλικανς δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στη λίστα για τους υποψήφιους κορυφαίους ρούκι, καθώς έπαιξε σε μόλις δεκαεννέα παιχνίδια πριν από τη διακοπή. Έτσι, ο Τζα Μοράντ των Μέμφις Γκρίζλις διατηρεί τον τίτλο του φαβορί για να το κατακτήσει, στην πρώτη χρονιά του στο «μαγικό κόσμο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ