21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Όταν ο Ομπάμα τα… έσπασε ανήμερα το Πάσχα με 2/22 σουτ! (vid)

Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει επιστρέψει στην επικαιρότητα λόγω των «επιθέσεων» που εξαπολύει στον Ντόναλντ Τραμπ και το basketa.gr θυμάται το Πάσχα που ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ τα «έσπασε» με 2/22 σουτ. 

Η αγάπη του για το μπάσκετ, γνωστή. Άλλωστε και ο ίδιος έπαιζε στο παρελθόν, με την πορτοκαλί μπάλα να είναι η λατρεία του, αν και γενικότερα έχει ιδιαίτερη συμπάθεια στα σπορ κι αποτελεί πιθανότατα τον Πρόεδρο των ΗΠΑ ο οποίος ασχολήθηκε περισσότερο από κάθε άλλον με τον αθλητισμό. Έστω ως θεατής. 

Το Πάσχα του 2013 όμως έμελλε να περάσει στην ιστορία. Κι αυτό διότι εκτός από το παραδοσιακό παιχνίδι που ονομάζεται Egg rolling και παίζεται όπως καταλαβαίνει εύκολα κάποιος από την ονομασία του με αυγά, ο Ομπάμα θέλησε να παίξει και μπάσκετ. Δεν ήταν όμως η τυχερή του μέρα. 

Σύμφωνα με τα όσα είχε μεταδώσει το δίκτυο CBS, ο τέως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής δεν μπορούσε να βρει στόχο με τίποτα. 

Τα πρώτα σουτ κατέληγαν στη στεφάνη, ενώ ακολούθησαν και μερικά αίρμπολ. Γι’ αυτόν τον λόγο πλησίασε λίγο περισσότερο, όμως το αποτέλεσμα ήταν ξανά το ίδιο. «Σίδερο». 

Μάλιστα φέρεται ένα δεκάχρονο παιδί να σχολίασε ότι ήθελε να βοηθήσει τον Πρόεδρο! Ό,τι κι αν συνέβη, ο Ομπάμα ήταν πολύ άστοχος εκείνο το Πάσχα και η κάκιστη επίδοσή του πέρασε στην ιστορία! 

Δείτε το video: 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ