23.2 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Όταν ο Κουφός μπήκε στο… νεκροταφείο του Μπέινς! (vid)

Το κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο μπροστά στον Κώστα Κουφό έκανε το γύρο του κόσμου και μάλλον θα μείνει... για πάντα στην ιστορία, αφού ο Έλληνας σέντερ προστέθηκε στο «νεκροταφείο καρφωμάτων» του Άαρον Μπέινς.

Αυτή τη διάκριση, μάλλον θα ήθελε να την υποφύγει ο Κώστας Κουφός. Αν την αποκαλέσει κανείς, βέβαια, διάκριση. Ο Έλληνας σέντερ δέχθηκε κάρφωμα... στα μούτρα του από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σε μια φάση που δεν πέρασε ασχολίαστη και χρειάστηκε ακόμη και τη διευκρίνιση από τον «αστέρα» των Μπακς, που ξεκαθάρισε την εξαιρετική τους σχέση.

Ο Κουφός, όμως, θα μείνει για πάντα στο... νεκροταφείο καρφωμάτων που έχει δημιουργηθεί στο διαδίκτυο ειδικά για τον Άαρον Μπέινς. Ο Αυστραλός σέντερ είναι η επιτομή του παίκτη, που έχει δεχθεί τέτοιου είδους καρφώματα και... για χάρη του υπάρχει η ιστοσελίδα «graveyarddunks.com», στο οποίο ανά διαστήματα προστίθενται αρκετοί παίκτες, που βρίσκονται στη θέση του «θύματος».

Σε αυτό το... νεκροταφείο θα βρει κανείς με ένα «κλικ», τις φάσεις που έχουν στιγματίσει παίκτες σαν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, τον Ντρέιμοντ Γκριν, τον ΝτεΜάρκους Κάζινς, τον Πολ Τζορτζ ή τον Ράσελ Ουέστμπρουκ. Μπορείτε απλώς να μπείτε ΕΔΩ και πατώντας στον... τάφο ενός εκ των παικτών να δείτε το λόγο που μπήκαν σε αυτό το «νεκροταφείο». Ο Μπέινς, βέβαια, δε στιγματίστηκε μόνο μια φορά, αλλά πολύ περισσότερες...

Και ακολούθως μπορείτε να θυμηθείτε τον τρόπο, με τον οποίο υποδέχονται όλα τα «θύματα» τον Κώστα Κουφό...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ