23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

“Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω Κόμπι”

O Τζέισον Τέιτουμ ήταν σαν όλα τα παιδιά της ηλικίας του που ήθελαν να ασχοληθούν με το μπάσκετ. Θαύμαζε τους καλύτερους και ήθελε να γίνει ακριβώς σαν αυτούς. Όταν η μητέρα του τον ρωτούσε τι ήθελε να γίνει όταν μεγαλώσει, ο Τέιτουμ απαντούσε: "Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω Κόμπι".

Ο Κόμπι ήταν ο λόγος για τον οποίο ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ. "Η πρώτη μου ανάμνηση από μπάσκετ, είναι ο Κόμπι. Η μητέρα μου με ρωτούσε "Θέλεις να παίξεις στο ΝΒΑ;" και εγώ της απαντούσα: "Όχι, θέλω να γίνω Κόμπι". Ηταν ο αγαπημένος μου. Είχα αφίσες του, τις φανέλες του...".

Έτσι, εξομολογήθηκε και πως όταν ήταν μικρός σιχαινόταν τους Σέλτικς. 

Ο Τέιτουμ μίλησε ακόμη και για τις προπονήσεις που έκανε μαζί με τον Κόμπι φέτος το καλοκαίρι: "Προσπαθούσα να μπω στο κεφάλι του, να δω πως σκέφτεται. Πως να προσπαθήσω να γίνω καλύτερος κάθε χρόνο, πως ήθελα να καλυτερεύω κάθε χρόνο και να πηγαίνω ένα βήμα παρακάτω. Την επιθυμία του να είναι πάντα ο καλύτερος και να θέλει να καλυτερεύει πάντα. Και όταν κάναμε προπόνηση, η πρόθεσή του ήταν να απλοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο το παιχνίδι".

Βέβαια, ο Τέιτουμ δε στάθηκε μόνο στο είδωλο του Κόμπι, αλλά και στο είδωλό του Μπραντ Στίβενς. Σχολίασε μάλιστα τη στιγμή που τον είχε εντυπωσιάσει περισσότερο, τη φάση που έστειλε το παιχνίδι με τους Σίξερς στην παράταση. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ