16.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Όλοι μαζί και ο Θανάσης… χώρια (pics)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στη Σάρλοτ μαζί με τα μικρότερα αδέρφια του, για το φετινό All Star Game του ΝΒΑ, τη στιγμή που ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι στο Ηράκλειο με τον Παναθηναϊκό, για να αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς θα πάρει μέρος στη μεγάλη γιορτή του «μαγικού κόσμου» (18/02, 03.00), όντας μάλιστα αρχηγός στη μία ομάδα. Πριν πατήσει το παρκέ του «Spectrum Center» είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από την πρώτη σειρά των καθισμάτων τους διαγωνισμούς, που έγιναν τα ξημερώματα της Κυριακής (17/02), έχοντας δίπλα του τον Κώστα και τον Αλέξανδρο.

Εξάλλου, αμφότεροι δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το διάστημα, με τον Κώστα να έχει διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν στην G-League με τους Τέξας Λέτζεντς και τον Αλέξανδρο να αγωνίζεται στο αμερικανικό σχολικό πρωτάθλημα με το Ντομίνικαν.

Ο μεγαλύτερος αδερφός τους, ο Θανάσης, δεν ήταν φυσικά δυνατό να τους κάνει παρέα. Ο 26άχρονος φόργουορντ θα διεκδικήσει μαζί με τους «πρασίνους» τον τίτλο στο 44ο Κύπελλο Ελλάδας, αντιμετωπίζοντας στον τελικό που θα γίνει στο κλειστό του Ηρακλείου (17/02, 17.00) τον ΠΑΟΚ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ