20 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Όλα ρευστά στον Τρίτωνα

Μια ακόμη ομάδα δείχνει να έχει τα δικά της προβλήματα, και αυτή είναι ο Τρίτωνας, ο οποίος αν και κατάφερε να κερδίσει στο μπαράζ κατάταξης το Αγρίνιο, και να έχει την ευκαιρία να βρεθεί στην Α2, με την πρώτη θέση που θα αδειάσει από αυτή, δείχνει αδυναμία ως αυτή τη στιγμή να κάνει το παρά πάνω άλμα.

Η ομάδα των Σεπολίων πραγματοποιεί σταθερά ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, αλλά πάνω στην δυσκολότερη στιγμή τα οικονομικά προβλήματα του χτύπησαν την πόρτα, και έτσι αν δεν βρεθεί άμεσα λύση, δεν είναι γνωστό που θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Αυτή τη στιγμή οι περισσότεροι αθλητές από το ρόστερ έχουν τραβήξει σε άλλες πολιτείες, και τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα για την Αθηναϊκή ομάδα.

Έτσι, στην περίπτωση του Κολοσσού, και της πρόθεσης του Χολαργού να παίξει στην Β' Εθνική, το Αγρίνιο είναι η ομάδα που θα κληθεί να πάρει την θέση του στην Α2, ενώ αν αποχωρήσει και η Καστοριά η επόμενη ομάδα στη σειρά είναι το Παγκράτι, με την τέταρτη ομάδα από την Β' Εθνική να είναι ο Φίλιππος Βέροιας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ