20.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Ψηλώνει» με Ντάνιελ ο Ηρακλής

Μία ανάσα από την απόκτηση του Εντ Ντάνιελ βρίσκεται ο Ηρακλής.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει φτάσει σε συμφωνία με τον 30χρονο Αμερικανό πάουερ φόργουορντ/σέντερ ο οποίος αναμένεται να προσθέσει ποιότητα στη γραμμή των ψηλών.

Ο «Γηραιός» τη νέα σεζόν θα επιστρέψει μετά από χρόνια και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς θα λάβει μέρος στα προκριματικά του Basketball Champions League.

Είναι δεδομένο ότι προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο για να παλέψει για την είσοδο στους ομίλους του BCL, αλλά να πραγματοποιήσει και μία καλή πορεία στην Basket League.

Σε αυτό το πλαίσιο είναι και η κίνηση του Ντάνιελ. Πρόκειται για έναν 30χρονο αθλητή ο οποίος στο παρελθόν έπαιξε με επιτυχία στο ελληνικό πρωτάθλημα, φορώντας τα χρώματα του Περιστερίου.

Οι εμφανίσεις του με την ομάδα των δυτικών προαστίων του έδωσαν μάλιστα το εισιτήριο για την ιταλική λίγκα, εκεί όπου έπαιξε πέρσι με τη φανέλα της ιστορικής Φορτιτούντο Μπολόνια.

Η νέα σεζόν αναμένεται να τον βρει στη Θεσσαλονίκη και στον Ηρακλή, ισχυροποιώντας σημαντικά τη φροντ λάιν της ομάδας του Βαγγέλη Ζιάγκου.

Άλλωστε νωρίτερα την Παρασκευή είχε ανακοινωθεί η απόκτηση του Μπράντον Τσίλντρες. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ