18.1 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Ψαθάς ο…λυτρωτής (vid)

Ο Παπάγου συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία, και φαίνεται πως η πρόσληψη του Γιώργου Διαμαντόπουλου είχε διπλή σημασία, με τον Έλληνα προπονητή να κάνει τα πρώτα του βήματα στην Β' Εθνική, σε μια ομάδα της οποίας γνωρίζει άριστα τον ψυχισμό της.

Παρά την απουσία του Αλέξη Κυρίτση, και τις αποβολές με φάουλ των Δήμου Αγγελόπουλου και Κώστα Μπασδέκη ο Παπάγου είχε την ικανότητα και την τύχη να πάρει τη νίκη στην Καλλιθέα από τον εξαιρετικό Έσπερο με 83-82.

Στο τάιμ άουτ που κάλεσε ο Αντώνης Μάντζαρης,  το σκορ στο 80-78, ακούγεται η φράση όχι τρίποντο μετά από δίποντο, αλλά αυτό ήταν τελικά το σενάριο της αναμέτρησης. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με δύσκολο δίποντο σε εκπνοή επίθεσης έγραψε το 82-78 στα 33'', αλλά από εκεί και πέρα τα επιθετικά ριμπάουντ λειτούργησαν υπέρ των «Στρατηγών». Έτσι μετά από άστοχο τρίποντο η μπάλα κατέληξε στον Γιάννη Ψαθά ο οποίος με τρίποντο στα 18'' μείωσε σε 82-81.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν φάουλ στον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος είχε 0/2 στα 17'', με τον Κλαούντιο Χαρούνι να παίρνει επιθετικό ριμπάουντ και να οδηγείται στις βολές. Ίδια κατάληξη, δηλαδή 0/2 στα 14'', με την μπάλα να φτάνει τον Γιάννη Ψαθά, και αυτός με μια πολύ δύσκολη ατομική ενέργεια στα 4,8 να γράψει το 83-82, ενώ στην τελευταία επίθεση και με πίεση χρόνου αστόχησε ο Χρήστος Ντακούλιας.

Δείτε το video των τελευταίων δευτερολέπτων :



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ