18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ψάχνονται για Τάουνς…

Η κατάσταση δεν είναι η πιο ευχάριστη στους «Γουλβς», αναφορικά με τον Καρλ-Άντονι Τάουνς, ενώ ήδη υπάρχουν ομάδες του ΝΒΑ, που γνωρίζουν την κατάσταση και θα επιχειρήσουν να την εκμεταλλευτούν με κάποια ανταλλαγή.

Στα 22 του μόλις χρόνια, ο Καρλ-Άντονι Τάουνς θεωρείται ήδη - και δικαίως - ένα από τα μεγαλύτερα «πρότζεκτ» του ΝΒΑ. Στην τρίτη του σεζόν με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς ήταν εκ νέου πρωταγωνιστής, με τον ταλαντούχο σέντερ να σημειώνει ξανά εξαιρετικούς μέσους όρους, με 21.3 πόντους και 12.3 ριμπάουντ ανά αγώνα, αποτελώντας εκ των ηγετών για την πρόκριση στα playoffs, αν και στην ομάδα περίμεναν μία καλύτερη τύχη από την όγδοη θέση και τον αποκλεισμό στον πρώτο γύρο των playoffs από τους Ρόκετς, μετά από ουκ ολίγες μεταγραφές το περασμένο καλοκαίρι.

Ως επιπλέον πρόβλημα στην όλη ιστορία, προστίθεται η διαφαινόμενη όχι και τόσο καλή σχέση του Τάουνς με τον προπονητή, Τομ Θίμποντο, αλλά και με τη διοίκηση των «Λύκων», η οποία απομάκρυνε πρόσφατα και τον προπονητή του σε θέματα ενδυνάμωσης, Βινς Λεγκάρζα. Κάπως έτσι, έχει ήδη δοθεί αφορμή σε ομάδες του ΝΒΑ να πλησιάσουν τους ανθρώπους της Μινεσότα, ώστε να συζητηθεί το θέμα μεταγραφής του νεαρού «αστέρα», με τη μορφή ανταλλαγής. 

Αυτό, πάντως, δε γίνεται για πρώτη φορά. Νωρίτερα μέσα στην χρονιά, οι «Γουλβς» είχαν δεχθεί την «κρούση» των Κλίπερς, οι οποίοι τους πρόσφεραν τον Μπλέικ Γκρίφιν, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε.

Το συμβόλαιο του Τάουνς, αξίζει να αναφερθεί πως λήγει με σιγουριά το 2019, με προαιρετική ανανέωση έως το 2020, και παρότι η Μινεσότα αυτή τη στιγμή δε μοιάζει διατεθειμένη να δεχθεί την παραχώρησή του, καθώς έχει δηλωθεί εκ μέρους της πολλές φορές, πόση σημασία έχει για το μέλλον της, εντούτοις δεν αποκλείεται να συμβεί το αντίθετο, ώστε σε επόμενη free agency να μην τον χάσουν, χωρίς να υπάρχει κανένα κέρδος για το ρόστερ τους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ