16.1 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ψάχνει «ηχηρή» κίνηση ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής έχει μπει σε μία ακόμα μεταβατική περίοδο την τρέχουσα σεζόν, έχοντας προχωρήσει σε μία ακόμα αλλαγή προπονητή και η εποχή του Θανάση Σκουρτόπουλου, η οποία αναμένεται να αρχίσει επίσημα με την ανακοίνωση της συμφωνίας των δύο πλευρών, θα έχει σίγουρα και μία αλλαγή παίκτη.

Πριν ακόμα δοθεί το χρίσμα στον προπονητή της Εθνικής, ο Σκάιλερ Μπόουλιν είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα και ήταν κάθετος σε αυτό και οι άνθρωποι του Ηρακλή είχαν αρχίσει να αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

Τέτοια εποχή οι δυσκολίες να βρεθεί διαθέσιμος καλός παίκτης είναι δεδομένες σε όλα τα επίπεδα. Οπως δεδομένο είναι και ότι οι ατζέντηδες πάντα έχουν τις προτάσεις τους για τις ομάδες. Μία εξ αυτών που έχει φτάσει στον Ηρακλή έχει κινήσει το ενδιαφέρον και όχι μόνο για έναν λόγο.

Οι αγωνιστικές ικανότητες του Στιβ Μπαρτ Τζούνιος, περί ου ο λόγος, είναι γνωστές και πολλές φορές... κατατεθειμένες στα γήπεδα και στη χώρα μας, το ότι μπορεί να ηγηθεί μιας ομάδας συν το ότι δε θέλει προσαρμογή στη χώρα την οποία ξέρει σαν... το σπίτι του επίσης.

Υπάρχει όμως και το συναισθηματικό κομμάτι. Στον Ηρακλή έκανε μεγάλη καριέρα ο πατέρας του, οι σχέσεις παρέμειναν δυνατές στο πέρασμα των χρόνων και σίγουρα μια πιθανή συνεργασία και με τον γιο θα έχει τη δική της σημειολογία.

Από το προτάθηκε βέβαια, μέχρι το έκλεισε υπάρχουν πολλά στάδια. Πρώτα να επιλεγεί αυτός έναντι άλλων υποψηφίων από τον προπονητή, δεύτερον να αποδειχθεί εφικτή η αποχώρησή του από την Μπουντιβέλνικ Κιέβου στην οποία και ανήκει και να μην πρόκειται για κάποιο «εμπορικό» τρικ.

Η λίστα, πάντως έχει κι άλλα ονόματα, δεν είναι μεγάλη λόγω της δύσκολης εποχής μέσα στη σεζόν αλλά εκτιμάται ότι θα βρεθεί ένας παίκτης στα χαρακτηριστικά που αναζητούνται για την ενίσχυση της περιφέρειας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ