25.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Χωρίζουν οι δρόμοι Κύμης – Οκερέαφορ

Η Κύμη θα συνεχίσει την πορεία της στην stoiximan.gr Basket League χωρίς τον Τέντι Οκερεάφορ, ο οποίος έδωσε τα χέρια με την Φορτιτούντο Μπολόνια και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ιταλική ομάδα.

Η πρόταση που του έγινε ήτα πολύ καλή, ζήτησε από την ομάδα να του επιτρέψει να φύγει, κάνοντας χρήση και σχετικού όρου που υπήρχε στο συμβόλαιό του. Η διοίκηση της ΚΑΕ Κύμης δέχθηκε το αίτημα του παίκτη και τον αποχαιρέτησε μέσω ανακοίνωσης τονίζοντας πως "τους οκτώ μήνες που αγωνίστηκε στην ομάδα είχε εξαιρετική παρουσία εντός παρκέ, άψογη συμπεριφορά εκτός αγωνιστικών χώρων και πραγματικά τίμησε την φανέλα του Συλλόγου", για να καταλήξει: "Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του."

Τη δική του δήλωση έκανε και ο Οκερέαφορ: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της Κύμης που αυτούς τους 8 μήνες με έκαναν να αισθανθώ μέλος της «οικογένειας» τους και με βοήθησαν να γίνω καλύτερος σε όλους τους τομείς. Πιστεύω ότι αυτή ήταν η καλύτερη μου σεζόν από πλευράς εξέλιξης και οφείλω πολλά για αυτό στο τεχνικό επιτελείο και στους συμπαίκτες μου. Ένα ιδιαίτερο και μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να πω στον κόουτς Γιάννη Καστρίτη και στον πρόεδρο της Κύμης που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ για την ομάδα τους. Πραγματικά θεωρώ την Κύμη μια εξαιρετική ομάδα και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος της σεζόν θα πετύχει τους στόχους της, ακόμα και χωρίς εμένα. Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλους και μπορεί να φεύγω, αλλά θα συνεχίσω να είμαι «κοντά» στην Κύμη και να παρακολουθώ την πορεία της . Για μια ακόμη φορά σας ευχαριστώ για όλα.»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ