22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Χτίζεται» το Πανόραμα της Α2

Το Πανόραμα διαμόρφωσε σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα το βρει στο Βόρειο Όμιλο της Α2 Γυναικών.

Στη διάθεση του Αλέξη Μαυρίδη θα τεθούν, την καινούρια σεζόν, οκτώ παίκτριες από την περσινή ομάδα, καθώς και οι νεοαποκτηθέντες Χριστίνα Δέλλιου, Βασιλική και Στέλλα Καζαντζή, Άννα Νάκη, Μαρία Αραμπατζή και Μαρίνα Σιακαβάρα.

Η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. Πανόραμα ανανέωσε τη συνεργασία των παρακάτω παιχτριών της γυναικείας ομάδας, που το δέχτηκαν με χαρά, για την Α2 Εθνική κατηγορία και είναι οι εξής: η Αβραμίδου Έλσα, η Βασλαματζή Πόλυ, η Κιζυρίδου Άννα, η Σταματιάδου Κατερίνα, η Τοκμάκη Αγγελική, η Χατζηθεοδώρου Βαρβάρα και στη διάθεση της ομάδας είναι η Κονδύλη Ευαγγελία και η Ριτζαλέου Λίνα.

Ο Α.Σ. Πανόραμα καλωσορίζει στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας στην Α2 τη Δέλλιου Χριστίνα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (Α2 Γυναικών), την Καζαντζή Βασιλική, την Καζαντζή Στέλλα, την Νάκη Άννα από τον ΜΑΣ Μαντουλίδη (Α2 Γυναικών), την Αραμπατζή Μαρία από τη ΜΕΝΤ και την Σιακαβάρα Μαρίνα από τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη. Το ρόστερ της ομάδας μας θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο με τις τελευταίες της μεταγραφές!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ