21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Χρυσή ρουκέτα» πενταετίας ο Καπέλα (pic)

Ο Κλιν Καπέλα θα συνεχίσει την καριέρα του στους Ρόκετς, υπογράφοντας μάλιστα ηγεμονικό συμβόλαιο για τα επόμενα πέντε χρόνια, με την ομάδα να του δείχνει την εμπιστοσύνη της.

Το Τέξας θα συνεχίσει να είναι το σπίτι του Κλιντ Καπέλα, με τον 24χρονο σέντερ να εξαργυρώνει τα πρώτα του τέσσερα εξαιρετικά χρόνια στους Χιούστον Ρόκετς με ένα νέο συμβόλαιο για τα επόμενα πέντε χρόνια. Οι «Ρουκέτες», συγκεκριμένα, του πρόσφεραν 90 εκατομμύρια δολάρια για το συγκεκριμένι διάστημα, βρίσκοντας τη λύση στο θέμα του Αμερικανού «άσου», ο οποίος έμενε αυτό το καλοκαίρι ως περιορισμένος στην free agency, αν και μπορούσε με προσφορά 4.3 εκατομμυρίων δολαρίων να απεμπλακεί εντελώς και να ψάξει νέα ομάδα.

Στο Χιούστον, όμως, υπάρχουν προοπτικές πρωταθλητισμού και η διοίκηση του έδειξε έμπρακτα, πως πιστεύει στην επίτευξη των μεγάλων στόχων της με αυτόν ως κομμάτι τους. Με αυτό τον τρόπο, ο Καπέλα υπέγραψε το ηγεμονικό του συμβόλαιο και για την επόμενη πενταετία θα φορά την φανέλα της ομάδας, αποτελώντας άλλωστε έναν από τους πιο ανερχόμενους σέντερ αυτή την εποχή στο ΝΒΑ.

Ο Καπέλα, που την περασμένη σεζόν είχε κατά μέσο όρο 13.9 πόντους και 10.8 ριμπάουντ ανά αγώνα σε 27.5 λεπτά συμμετοχής, μπαίνει μάλιστα σε ένα ιδιαίτερο γκρουπ παικτών, και δη τους σέντερ με τα πιο ακριβά συμβόλαια. Πρώτος είναι ο Νίκολα Γιόκιτς με 148 εκατομμύρια δολάρια για πέντε χρόνια στους Νάγκετς, ενώ για το ίδιο διάστημα ο Άντρε Ντράμοντ παίρνει 127 εκατομμύρια στους Πίστονς. 100 εκατομμύρια εισπράττει για μια τετραετία στους Θάντερ ο Στίβεν Άνταμς, με τον Ρούντι Γκομπέρ να παίρνει 97 στους Τζαζ, αν και στην τελευταία περίπτωση το ποσό μπορεί να ανέβει με συγκεκριμένα μπόνους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ