16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χρούμπαν: «Να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ»

O αρχηγός της Νίμπουργκ, Βόιτσεκ Χρούμπαν, πήρε μέρος στη συνέντευξη τύπου και αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ αλλά και για τις προσδοκίες των Τσέχων στο τουρνουά.

Η Νίμπουργκ έρχεται στο Final 8 με τον ρόλο του αουτσάιντερ στον προημιτελικό με την ΑΕΚ (1/10) αλλά ο Βόιτσεχ Χρούμπαν δεν χάνει την αισιοδοξία του και έχει ως στόχο την διάκριση στο τουρνουά:

«Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Μια τσεχική ομάδα διεκδικεί μια τέτοια διοργάνωση ύστερα από χρόνια. Θέλουμε να παίξουμε καλά, να δώσουμε στους εαυτούς μας την ευκαιρία, για να δείξουμε πως ανήκουμε εδώ. Ευχόμαστε να μην είναι αυτή η τελευταία φορά, που αγωνιζόμαστε σε τέτοιο τουρνουά» ενώ τη συνέχει ανέφερε για το νικηφόρο σερί της ομάδας του:

«Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Δεν είχαμε πετύχει άλλο τέτοιο σερί στο παρελθόν. Σέβομαι την τσεχική λίγκα, αλλά είχαμε πιο εύκολο έργο, σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Για εμάς έχουν σημασία οι νίκες στο BCL. Έχουμε ένα καλό σερί, είμαστε συνεπείς». Στο τέλος δεν παρέλειψε να μιλήσει για την αυριανή αντίπαλό του στην προημιτελική φάση:

«Έχουμε παίξει πολλές φορές με την ΑΕΚ. Πολλά ματς δεν τελείωσαν καλά για εμάς. Έχω αντιμετωπίσει καλούς παίκτες όλα αυτά τα χρόνια. Θυμόμαστε τη σειρά με την ΑΕΚ πριν από δύο χρόνια. Ήταν μια σκληρή ήττα. Μετά η ΑΕΚ πήρε το τρόπαιο. Ήταν το πιο δύσκολο "ματσάρισμα". Η τωρινή ομάδα τους είναι καλύτερη και θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουν στο παρκέ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ