27.6 C
Athens
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Χρούμπαν: «Μπορούμε να νικήσουμε και την Ελλάδα»

Η Ελλάδα θα πρέπει να κερδίσει την Τσεχία με διαφορά 12π. για να εξασφαλίσει την παρουσία της στα προημιτελικά του 18ου Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Βόιτσεκ Χρούμπαν όμως αποκλείει αυτό το σενάριο.

Στη Σενζέν θα αναμετρηθούν οι δύο Εθνικές τη Δευτέρα (09/09, 11.30), με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να πρέπει να κερδίσει με τουλάχιστον 12π. για να περάσει στους «8», αφού σε διαφορετική περίπτωση θα μείνει εκτός συνέχειας. Ο 30χρονος φόργουορντ της Νίμπουρκ πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας του, που έχει μέχρι στιγμής ρεκόρ στα κινεζικά παρκέ 3-1 έχοντας χάσει μόνο από τις ΗΠΑ, και θεωρεί πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα είναι εκείνοι που θα κλείσουν «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.

«Δεν θέλω να το φωνάζω, αλλά πιστεύω πως η ομάδα μας έχει τρομερή αυτοπεποίθηση και πιστεύω πως δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουμε με δώδεκα πόντους από την Ελλάδα. Σίγουρα η διαφορά θα παίξει ρόλο, αλλά θα είναι λάθος να παίξουμε για να κρατήσουμε τη διαφορά των έντεκα πόντων. Αυτό θα ήταν καταστροφικό. Εμείς θα πάμε για να κερδίσουμε και αυτό το ματς. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και μπορούμε να νικήσουμε και την Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βόιτσεκ Χρούμπαν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ