17.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χοκς: Σόου Γιανγκ και αποβολή στη Νέα Υόρκη (vids)

Ο Τρέι Γιανγκ επέστρεψε στο «Madison Square Garden» και προκάλεσε ξανά, αυτήν τη φορά όχι τους φιλάθλους των Νιου Γιορκ Νικς, αλλά τους θεατές του WWE SmackDown.

Ο 22άχρονος γκαρντ των Ατλάντα Χοκς άνοιξε κόντρα με τους Νεοϋορκέζους πέρυσι, όταν τα «γεράκια» έκαναν το «μπρέικ» και εξασφάλισαν την παρουσία τους στα ημιτελικά της Ανατολής, αν και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ το είχαν οι αντίπαλοί τους. Ο Τρέι Γιανγκ έκανε πράματα και θάματα στο MSG, αλλά δεν έμεινε εκεί. Με χαρακτηριστική κίνησή του ζήτησε από τον κόσμο να… σωπάσει κι έκτοτε έγινε «κόκκινο πανί».

https://www.youtube.com/watch?v=Rwxk7feupDE

Κατά την επιστροφή του στη Νέα Υόρκη, με μπλούζα των Ατλάντα Χοκς, το κοινό δεν ξέχασε τα προ μηνών καμώματά του. Η κόντρα συνεχίστηκε με τον κόσμο να τον αποδοκιμάζει έντονα κατά την είσοδό του, ενώ εν συνεχεία δεν έκατσε να δει τον αγώνα επαγγελματικής πάλης από την κερκίδα, παρά πήρε μέρος σε tag team ματς. Ωστόσο, επιτέθηκε αντικανονικά στο Ρέι Μιστίριο και αποβλήθηκε από το διαιτητή, με τους θεατές να ξεσπούν σε… πανηγυρισμούς.

https://www.youtube.com/watch?v=L1HMTSqgMck

Ο Τρέι Γιανγκ δεν είναι ο πρώτος NBAer που βρέθηκε σε σόου του WWE. Το ίδιο είχε κάνει παλαιότερα και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα και στο «UW-Milwaukee Panther Arena» μαζί με τον αδερφό του, Αλέξανδρο Αντετοκούνμπο, για να παρακολουθήσουν το AEW.

https://www.youtube.com/watch?v=hvAK9fRUwh0



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ