22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μαϊάμι Χιτ: «Βόμβες» με Λάουρι και Τάκερ, μαξ στον Μπάτλερ! (vids)

Οι Μαϊάμι Χιτ ενισχύονται τρομακτικά ενόψει της προσεχούς σεζόν στοχεύοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ!

Ο αποκλεισμός στον πρώτο γύρο των περσινών πλέι οφ από τους Μιλγουόκι Μπακς -οι οποίοι έφτασαν μέχρι το πρωτάθλημα- όχι μόνο πείσμωσε τους Μαϊάμι Χιτ, αλλά τους έκανε να κινηθούν σε πολλά επίπεδα από την πρώτη μέρα της free agency.

Αρχικά συμφώνησαν να προσφέρουν νέο μαξ συμβόλαιο στον σούπερ σταρ και ηγέτη τους Τζίμι Μπάτλερ, το οποίο θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 184.000.000 δολάρια! Παράλληλα διατήρησαν στο ρόστερ τους και τον «μπόμπερ» Ντάνκαν Ρόμπινσον με 90.000.000 δολάρια.

Δεν είχαν όμως καμία διάθεση να σταματήσουν εκεί. Η επόμενη κίνηση ήταν η προσθήκη του πολύπειρου πόιντ γκαρντ Κάιλ Λάουρι. Ο τελευταίος αφήνει μετά από χρόνια το Τορόντο και τους Ράπτορς, έχοντας ήδη κατακτήσει εκεί το πρωτάθλημα του 2019. Ο βετεράνος άσος μετακινήθηκε στη Φλόριντα με sign and trade.

Το «κερασάκι στην τούρτα» όμως μπήκε με την απόκτηση του Πι Τζέι Τάκερ. Ο άλλοτε παίκτης του Άρη στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν έπαιξε στους Μιλγουόκι Μπακς και τους βοήθησε να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Παρ' όλα αυτά προτίμησε να μην συνεχίσει στα «ελάφια» και να μετακομίσει στο Μαϊάμι, με διετές συμβόλαιο έναντι 15.000.000 δολαρίων.

Όχι κι άσχημα για έναν βετεράνο φόργουορντ, την ώρα που οι πρωταθλητές οφείλουν να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε.

https://www.youtube.com/watch?v=62dPXnmwyNg

https://www.youtube.com/watch?v=9KcG5IVukVo

https://www.youtube.com/watch?v=qEA-JAZIMAI

https://www.youtube.com/watch?v=7KQwd0m312Q



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ