19 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Χιαστό ο Κάζινς, «σοκ» στους Λέικερς! (pic)

Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν για τον ΝτεΜάρκους Κάζινς, αφού η αρχική διάγνωση κάνει λόγο για ρήξη χιαστού στο γόνατό του, «σοκάροντας» τους Λέικερς.

Πριν από λίγο καιρό, η είδηση της μεταγραφής του Άντονι Ντέιβις στο Λος Άντζελες Λέικερς έβαλε «βόμβα» σε όλο το ΝΒΑ, φέρνοντας μαζί και ουκ ολίγες ανακατατάξεις. Οι «Λιμνάνθρωποι» έψαχναν τη λύση ενός ακόμη σούπερ σταρ και η προσθήκη του ΝτεΜάρκους Κάζινς ήρθε... να δέσει το γλυκό.

Δεν πάνε όλα, όμως, όπως τα θέλουν στην «πόλη των Αγγέλων». Κι αυτό, γιατί ο χειρότερος «εφιάλτης» ήρθε ξανά για τον «Boogie», που τραυματίστηκε στο γόνατό του σε προπόνηση της ομάδας. Αμέσως σήμανε «συναγερμός», για να έρθει μετά η διάγνωση να επιβεβαιώσει αυτό, που όλοι φοβούνταν.

Κι αυτό, γιατί η πρώτη διάγνωση αναφέρεται σε ρήξη χιαστού. Κάπως έτσι, πολύ γρήγορα έρχονται προβλήματα για τους Λέικερς, ενώ είναι πιθανό η καριέρα του Κάζινς να «καταστρέφεται», αφού κάποτε στους Πέλικανς είχε πάθει ρήξη αχιλλείου. Όλοι ελπίζουν οι επόμενες εξετάσεις να δείξουν, ότι οι πρώτες... έκαναν λάθος, διαφορετικά τα πράγματα δεν ξεκινούν καλά...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ