23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Στους Μπακς του Γιάννη επισήμως ο Κάζινς (vid, pic)

Οι Μιλγουόκι Μπακς έκαναν και επίσημη τη μεταγραφή του ΝτεΜάρκους Κάζινς και μαζί προχώρησαν και στη νέα υπογραφή συμβολαίου με τον Τζαβόντε Γκριν!

Ο Κάζινς που θα φορά το νούμερο 15 στα "ελάφια" είναι 31 χρονών, κουβαλά εμπειρία 10 ετών από το ΝΒΑ και έχει μέσο όρο 20.4 πόντους, 10.6 ριμπάουντ, 3.1 ασίστ, 1.4 κλεψίματα και 1.2 τάπες σε 606 αγώνες της κανονικής περιόδου με τους Κινγκς, τους Πέλικανς, τους Ουόριορς, τους Ρόκετς και τους Κλίπερς. "Ο ΝτεΜάρκους είναι ένας απίστευτα ταλαντούχος παίκτης και το μέγεθός του, η σκληράδα και η εμπειρία του θα μας βοηθήσουν πολύ", τόνισε ο Τζον Χορστ, general manager των Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο για να προσθέσει: "Θα μας δώσει βάθος στο rotation και ανυπομονούμε να τον δουλεύει με την ομάδα".

Οι Μπακς ανακοίνωσαν και τον Τζαβόντε Σμαρτ, ο οποίος είναι 1.92, γκαρντ και στην G League με τους Sioux Falls Skyforce είχε μέσο όρο 22 πόντους, 4.4 ριμπάουντ, 3.6 ασίστ. Δεν επιλέχθηκε από καμία ομάδα στο ντραφτ του 2021. Το πρώτο του φετινό συμβόλαιο με τους Μπακς, πάλι two-way contract, το είχε υπογράψει στις 15 Σεπτεμβρίου και σε 17 αγώνες είχε μέσο όρο 2.8 πόντους και 1.2 ασίστ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ