16.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Χειρουργήθηκε και… τρέχει ο Πορτελάνος (pic)

Άτυχος στάθηκε για την Πεντέλη ο Ανδρέας Πορτελάνος, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση και θα κάνει αγώνα δρόμου, για να προλάβει τους τελευταίους αγώνες στη Γ' Εθνική.

Την πόρτα του χειρουργείου χρειάστηκε να διαβεί ο Ανδρεάς Πορτελάνος. Ο φόργουορντ της Πεντέλης υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και αφαίρεση μηνίσκου, χωρίς κάτι τέτοιο να σημαίνει, πάντως, ότι θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς. Ο «άσος» της ομάδας των Βορείων προαστίων, ακολουθεί ήδη θεραπεία και ευελπιστεί μέχρι τις 20 Απριλίου να έχει ενσωματωθεί ξανά στο σύνολο, ώστε να τον υπολογίζει ο Κώστας Χαρτοματσίδης στις τελευταίες αγωνιστικές για το 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής, με το σύλλογο να βρίσκεται σε μειονεκτική θέση για την άνοδο.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και αφαίρεση μηνίσκου ο ταλαντούχος forward Ανδρέας Πορτελάνος και ήδη ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας με τον διακεκριμένο φυσικοθεραπευτή της ομάδας κ . Βαλάντη Ρίζο τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για τη γενική προσφορά του και την επιμέλεια με την οποία αντιμετωπίζει τους τραυματισμούς των αθλητών μας.

Ευχόμαστε στον Ανδρέα να γυρίσει δυνατός στην αγωνιστική δράση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ