22.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Χειρουργήθηκε η Παπαβασιλείου (pics)

Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε η Μαρία Παπαβασιλείου, που υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα στον πρόσφατο αγώνα του Ηρακλή με τον Παναθλητικό Συκεών, για τη 14η αγωνιστική του Βόρειου Ομίλου της Α2 Γυναικών.

Η 24χρονη γκαρντ υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τον Κωνσταντίνο Δημητρακά, έχοντας δίπλα της από την πρώτη στιγμή όχι μόνο τους γονείς της, αλλά και σύσσωμη την ομάδα του «Γηραιού».

Η ίδια, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των «κυανόλευκων», ανέφερε σχετικά: «Τέλος καλό, όλα καλά. Από την Κυριακή το μεσημέρι (26/01) μέχρι και σήμερα έχω δεχθεί αμέτρητα μηνύματα που είναι πραγματικά συγκινητικά και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη και την αγάπη που εισέπραξα. Συγκεκριμένα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τον γιατρό της ομάδας κ. Δημητρακά, καθώς και τη διοίκηση του Ηρακλή (Λίνα Τραμουντάνη). Από τα βάθη της καρδιάς μου τον προπονητή μου Παναγιώτη Λαμπρόπουλο και τις συμπαίκτριές μου, που ήταν δίπλα μου όλες αυτές τις δύσκολες ώρες που πέρασα. Ήταν πραγματικά απόλαυση να προπονούμαι και να παίζω μαζί σας, θα είμαι δίπλα σας μέχρι το τέλος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ