21.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Χεζόνια: “Παίξαμε χάλια!” (vids)

Ο Μάριο Χεζόνια δεν αναζήτησε δικαιολογίες μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού της Basket League. Παρά το ότι ο Παναθηναϊκός νίκησε την ΑΕΚ και έκανε το 1-0, ο Κροάτης δεν ήταν ευχαριστημένος και φάνηκε στις δηλώσεις τους αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού απόψε (19/5) στο ΟΑΚΑ.

"Παίξαμε χάλια και πρώτος εγώ", ήταν οι πρώτες του κουβέντες μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ: "Αμυντικά πήγαμε αρκετά καλά, αλλά τους δώσαμε αρκετά ελεύθερα σουτ, ενώ κάθε φορά που προσπαθούσαμε να ξεφύγουμε πάντα επέστρεφαν. Είναι κάτι απαράδεκτο για μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Θα πρέπει να επιτεθούμε καλύτερα. Ίσως πασάραμε περισσότερο από ότι θα έπρεπε, αλλά ευτυχώς είχαμε το ταλέντο να σκοράρουμε. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας κλειστός και δυνατός. Πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά, αν θέλουμε να νικήσουμε στον δεύτερο ημιτελικό".

Ο ίδιος περιμένει στο δεύτερο παιχνίδι καλύτερη άμυνα γιατί "όλα αρχίζουν από εκεί". Και πρόσθεσε: "Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί αμυντικά, να σταματήσουμε αυτό που θέλουν να κάνουν, να μην νιώσουν άνετα στην επίθεσή τους. Αν ελέγξουμε αυτά τα δύο, θα είναι καλύτερα για εμάς και θα είναι ευκολότερα να προσαρμοστούμε και να ξεφύγουμε".

Ο Χεζόνια ρωτήθηκε και για την απουσία του κόσμου από την εξέδρα: "Ήταν όπως κάθε παιχνίδι φέτος. Θα ήταν ωραίο να έχουμε κόσμο στην εξέδρα, γιατί έχουμε τους καλύτερους φιλάθλους του κόσμου. Είναι κρίμα που δεν είναι εδώ σε τόσο σημαντικά παιχνίδια. Έτσι είναι τα πράγματα όμως, είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να προσαρμοστούμε. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι γίνεται στην εξέδρα, αλλά μπορούμε να ελέγξουμε τι άμυνα και τι επίθεση θα παίξουμε και αυτό πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας. Όχι αν έχει κόσμο στην εξέδρα ή όχι. Το μυαλό μας πρέπει να είναι μόνο στο παιχνίδι".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ