27.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Χασανίδης : «Σπουδαία νίκη…για χίλιους λόγους» (vid)

Η ΑΕΛ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι με τον Ερμή Αγιάς στο κλειστό της Νεάπολης, φτάνοντας στις 2 νίκες σε 3 παιχνίδια, μετά το τελικό 88-75.

Ο προπονητής των «βυσσινί», Χρήστος Χασανίδης θέλησε να δώσει πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του, τονίζοντας πως η συγκεκριμένη ήταν μια μεγάλη νίκη...για χίλιους λόγους:

«Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Πάρα πολύ μεγάλη νίκη. Υπό αυτές τις συνθήκες. Χωρίς να παίζουμε στο δικό μας γήπεδο. Για χίλιους λόγους.
Με έναν πάρα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι. Ήμασταν εμείς οι τυχεροί στηριζόμενοι στην θέληση περισσότερο. Είχα πει στα παιδιά ότι μέχρι το 40′ είμαστε προετοιμασμένοι να πιέσουμε και να πιεστούμε.
Όσον αφορά το παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο με τις αλλαγές στην άμυνα των αντιπάλων, καθώς εμείς δεν καταφέραμε να το διαβάσουμε σωστά. Αυτό ήταν που βελτιώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο.
Σε συνδυασμό με την ευστοχία στο τρίποντο και την ομαδικότητα που δείξαμε. Αυτό είναι δείγμα ικανότητας και αποφασιστικότητας.
Ευχαριστώ τους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες. Το Λαρισινό μπάσκετ έχει κόσμο εδώ. Καλό είναι να κάνουμε τα πάντα για να μείνει αυτός ο κόσμος εδώ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ