20 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κύπρος: Απόπειρα δολοφονίας του Κόρεϊ Μανιγκό σε συμπλοκή στη Λευκωσία (pic+vid)

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κύπρο και ειδικά στον χώρο του μπάσκετ η απόπειρα δολοφονίας του 23χρονου αμερικανού παίκτη της ΑΕΛ, Κόρεϊ Μανιγκό. Σύμφωνα με όσα μεταδίνονται από ΜΜΕ της Κύπρου, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 46χρονου άνδρα με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, την ώρα που ο Μανιγκό δίνει τη μάχη του νοσηλευόμενος στην εντατική του νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, τα ξημερώματα της Κυριακής υπήρξε συμπλοκή έξω από κλαμπ της Λευκωσίας και εκεί επήλθε ο σοβαρός τραυματισμός του Μανιγκό, ο ελαφρύτερος του συμπαίκτη του Μπράντον Αβερετ, ενώ παρούσα στο συμβάν ήταν και η νεαρή φίλη του Μανιγκό.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΛ, «ο Corey Manigault βρίσκεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμορραγία και αιμάτωμα εγκεφάλου. Ο Brandon Averette και η σύντροφος του Corey Manigault είναι εκτός κινδύνου και φέρουν εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ