23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Χάρις: «Ανυπομονώ να γράψουμε πάλι ιστορία»! (pic)

Το δικό του στιγμα.. επιστροφής στην ΑΕΚ έστειλε ο Μάνι Χάρις, ο οποίος με ποστ του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έδειξε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της "Ένωσης"!

Ο Αμερικανός γκαρντ τα βρήκε σε όλα με τους "κιτρινόμαυρους" πριν από περίπου δέκα ημέρες, και σύντομα θα πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα, ώστε να βρεθεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του στην ΑΕΚ, μετά το άκρως επιτυχημένο πέρασμά του τη σεζόν 2017-18. Εκείνη τη σεζόν, ο δαιμόνιος γκαρντ είχε κερδίσει δύο τίτλους ως παίκτης της ΑΕΚ, κατακτώντας τόσο το Κύπελλο Ελλάδος (στον τελικό του οποίου βγήκε και MVP), όσο και το Basketball Champions League.

Όπως είναι λογικό, οι θετικές αναμνήσεις που έχει από την Αθήνα, κάνουν τον Αμερικάνο να ανυπομονεί να επιστρέψει και να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, κάτι που έδειξε και ο ίδιος με την ανάρτηση που ανέβασε στο Instagram, στην οποία φαίνονται οι κερκίδες του ΟΑΚΑ, γεμάτες κόσμο και ένα απλό μήνυμα : «Πέρασα πολύ ωραία την πρώτη φορά στην οικογένεια της ΑΕΚ! Είμαι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω και θα παλέψω να γράψω ξανά ιστορία!» θα γράψει ο 31χρονος γκαρντ.

Δείτε το μήνυμα του Χάρις:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manny Harris (@313manny5resh)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ