22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑΕΚ: Είπε το «ναι» και επιστρέφει ο Μάνι Χάρις! (vids)

Το κερασάκι στη μεταγραφική τούρτα η ΑΕΚ το φυλάει για το τέλος και παρότι ακόμα δεν έχει μπει, όλα δείχνουν ότι μένει μόνο... η τοποθέτηση. Ο χαρισματικός σκόρερ Μάνι Χάρις, επιστρέφει στην Ελλάδα και την ομάδα με την οποία έκανε πράγματα και θαύματα στην πρώτη του θητεία.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα συνεργαστούν ο Χάρις με τον Στέφανο Δέδα, αφού ο Ελληνας προπονητής τον είχε επιλέξει και στη Μπαχτσεσεχίρ και στη Χάποελ Χολόν, τον ξέρει απ' έξω και ανακατωτά και φυσικά τον εμπιστεύεται. Είχε προηγηθεί η πρώτη θητεία του Χάρις στην ΑΕΚ, τη σεζόν 2017-18.

Ο  Χάρις  αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στην Κίνα με την ομάδα της Σαντονγκ, όπου σε 22 παιχνίδια είχε 22.1 πόντους, 5,9 ριμπάουντ και 4 ασιστ σε 26 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. 

Με την επικείμενη προσθήκη του Χάρις, η ΑΕΚ θα συμπληρώσει την εξάδα ξένων για την σεζόν 2021-22 μαζί με τους Γκρίφιν, Βαουλέτ, Γέλοβατς, Ανγκόλα, Κολόμ. Ολα αυτά βέβαια, υπό την γνωστή και απαραίτητη συνθήκη να ξεμπερδέψει με τα 13 ban της FIBA και να μπορέσει να υλοποιήσει τις συμφωνίες που έχει με αυτούς τους παίκτες.

 

 

sgrg



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ