19.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Φοβερή Τρέντο έκανε το 0-2 στο Μιλάνο!

Η Τρέντο έκανε αυτό που αρχικά φαινόταν απίθανο. Έκανε το 0-2 στα ημιτελικά των playoffs της Ιταλίας με το 78-71 επί της Αρμάνι Μιλάνο! Η σειρά μεταφέρεται στην έδρα της Τρέντο, με τον τρίτο αγώνα να διεξάγεται μεθαύριο (29/5). Αύριο διεξάγεται ο δεύτερος αγώνας Βενέτσια - Αβελίνο με τους φιλοξενούμενους να έχουν κάνει το 1-0. Απίστευτη η εικόνα στο τέλος της αναμέτρησης με τον ιδιοκτήτη των γηπεδούχων να χαιρετά έναν έναν τους παίκτες, την ώρα που λίγες καρέκλες πιο εκεί ο πανηγύριζε ο ιδιοκτήτης της Τρέντο!

Οι ομάδες μοιράστηκαν στο χρόνο στον οποίο στον οποίο είχαν το προβάδισμα, γιατί να πεις πως κάποια από τις δύο κυριάρχησε δεν γίνεται. Αυτό που κυριάρχησε ήταν τα λάθη (κάθε είδους) και οι βιαστικές επιθέσεις. Η Μιλάνο βρέθηκε πρώτη στο τιμόνι, αλλά χωρίς σε καμία περίπτωση να μπορέσει να ξεφύγει.

Η Τρέντο, όταν ήρθε η σειρά της, τα κατάφερε λίγο καλύτερα (30-37, 19’), χωρίς όμως να έχει και διάρκεια. Οι γηπεδούχοι επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια ολοκλήρωσαν ένα 10-0 για το 40-37 (23’), αλλάζοντας την εικόνα του παιχνιδιού. Αυτός που «έσωσε» τους φιλοξενούμενους ήταν ο Φλακαντόρι, ένας νεαρός (γεν. 1996) που έχουμε γνωρίσει μέσα από τις «μικρές» εθνικές και παίρνει κανονικότατα χρόνο συμμετοχής εδώ και κάποια χρόνια. Ο Ιταλός γκαρντ οδήγησε με ένα προσωπικό σερί στο 42-45, η Μιλάνο επέστρεψε για το 53-48 και το 58-56 με τρίποντο του Μάντας Καλνιέτις, αλλά ο Μπετίνιο Γκόμεζ και ο Τότο Φοράι ανέλαβαν να ηγηθούν της Τρεντίνο για το 64-72 (37’). Ο Σιλντς με δύο βολές έγραψε το 69-76 (39'30'') με τους φίλους των φιλοξενούμενων που ήταν κανονικά στην εξέδρα στο Μιλάνο να πανηγυρίζουν έξαλλα και αυτούς της Αρμάνι να αποχωρούν σιγά σιγά από το γήπεδο, πριν δουν το τελικό 71-78.

*Η Αρμάνι Μιλάνο έχασε στον πρώτο ημίχρονο τον Κρούνοσλαβ Σίμον με τραυματισμό μυικό στο δεξί πόδι. Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Χίκμαν φάνηκε να χτυπάει στο γόνατο, στο τέταρτο δεκάλεπτο επέστρεψε, αλλά φαινόταν πως δεν το ένιωθε και απόλυτα καλά.

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ