19 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Φλεβαράκης: «Να διαχειριστούμε τα προβλήματα»

Ο Κώστας Φλεβαράκης σχολίασε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Νεπτούνας για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League.

Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός έκανε λόγο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με την Νεπτούνας: «Σε κάθε παιχνίδι εμείς θέλουμε να παλεύουμε, αυτό που μας ενδιαφέρει αύριο είναι να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη, η οποία θα μας δώσει και ψυχολογική τόνωση.

Η Νεπτούνας είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, έχουν αρκετά ψηλά παιδιά, ειδικά στην περιφέρεια, παίζοντας με ψηλές πεντάδες στο παρκέ , υπάρχουν έμπειροι παίκτες όπως ο Ντελινικάιτις, είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να επιβάλλουμε στο παρκέ αυτά που έχουμε ετοιμάσει»

Για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια: «Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει να αντιμετωπίσει πάρα πολλά προβλήματα, το θέμα είναι να μπορέσουμε να τα διαχειριστούμε σωστά, και να δώσουμε το καλύτερο δυνατό.

Σίγουρα το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ήφαιστο είναι πολύ πιο σημαντικό, αλλά θα αγωνιστούμε και αύριο με την ίδια σοβαρότητα. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να έρθει και ο κόσμος στο γήπεδο, ώστε να μας στηρίξει όπως έκανε στα προηγούμενα παιχνίδια, και ειδικά με τον Παναθηναϊκό».

Από την πλευρά των παικτών ο Ζήσης Σαρικόπουλος επισήμανε:

Για το παιχνίδι με την Νεπτούνας: «Στην Ευρώπη έχουμε παίξει δυο παιχνίδια, στο πρώτο κοντράραμε την Μπεσίκτας μέχρι τέλους, και στο δεύτερο την Φάλκο. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να σκεφτόμαστε τα προηγούμενα παιχνίδια, πρέπει να κοιτάμε μπροστά και να παίζουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και μεγάλο. εγωισμό. Περάσαμε μια δύσκολη βδομάδα με δύο εκτός έδρας παιχνίδια που δεν πιάσαμε καλή απόδοση, αύριο παίζουμε με μια σοβαρή αντίπαλο εντός και πρέπει να πάρουμε την πρώτη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τα νεκρά διαστήματα του ΠΑΟΚ: «Δεν μου αρέσει να στέκομαι σε δικαιολογίες, σίγουρα μπορείς να πεις σε πολλές περιπτώσεις ότι φταίνε κάποια πράγματα, εμείς ακόμα ψαχνόμαστε με τα παιδιά για το τι θέλει ο καθένας να βγάλει στο γήπεδο. Σίγουρα είναι και θέμα συγκέντρωσης, γιατί ενώ έχουμε παίξει καλό μπάσκετ, στα τελευταία λεπτά έχουμε ένα κενό διάστημα το οποίο είναι απαγορευτικό. Σε αυτό το κομμάτι πρέπει να σκεφτούμε και τον παράγοντα κούρασης, και να προσπαθήσουμε να δουλεύουμε πιο ομαδικά στα κρίσιμα σημεία. Δεν υπάρχει χρόνος, οπότε πρέπει να βρούμε την ισορροπία σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Η Νεπτούνας είναι μια ομάδα με ενέργεια, που έχει καλά κορμιά σε όλες τις θέσεις, τρέχουν πολύ και πάνε στα ριμπάουντ, έχουν ενθουσιασμό, και εμείς πρέπει να επιβάλλουμε τους δικούς μας ρυθμούς, να κυριαρχήσουμε στα ριμπάουντ και να δουλέψουμε το αμυντικό τρανζίσιον».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ