22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Φλεβαράκης: «Αυτή η συσπείρωση είναι σημαντική για τον ΠΑΟΚ»

Ο Κώστας Φλεβαράκης, σε δηλώσεις που έκανε στο PAOK TV αναφέρθηκε τόσο στη βοήθεια που δέχεται η ΚΑΕ από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια σχολίασε πως είναι πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες να ολοκληρωθεί το ρόστερ του "Δικεφάλου του Βορρά".

Αναλυτικά, ο έμπειρος τεχνικός είπε:

Σχετικά με τη σχέση της ΠΑΕ και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Καταρχήν είναι μια σταθερά και πολύ σημαντική αυτή η σχέση. Είναι αναμφίβολα πάρα πολύ σημαντική στήριξη του κ. Σαββίδη όλα αυτά τα χρόνια την ομάδα του μπάσκετ. Χθες ήρθε ο Βιεϊρίνια στην προπόνηση, είχαμε μια πολύ καλή επαφή, πήρε και το εισιτήριο διαρκείας του. Ήρθαν και τα παιδιά της πάλης προχθές. Αυτή η συσπείρωση είναι σημαντική για τον ΠΑΟΚ» 

Ενώ συνέχισε: «Σε αυτές τις 10 μέρες έχουν γίνει πάρα πολλά βήματα, με θετικό τρόπο σκέψης και φυσικά, με πάρα πολλή δουλειά. Προχωράμε στη στελέχωση του τμήματος. Μπορεί μέσα στο Σαββατοκύριακο να έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ. Είναι μια σημαντική εκκίνηση για αυτήν την προσπάθεια. Όταν δε μπορείς να πεις στον κόσμο τους στόχους που θέλει να ακούσει, πρέπει να ασχοληθείς με την επόμενη προπόνηση και να δημιουργήσεις μια ανταγωνιστική ομάδα. Αν αυτήν την εκπληκτική ατμόσφαιρα που συναντάμε στην Τούμπα, καταφέρουμε να τη φέρουμε γήπεδο μπάσκετ, θα έχουμε μα μεγάλη βοήθεια»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ