17.4 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Φιλικό διαζύγιο ΕΑΠ και Δεράου (pic)

Η ΕΑ Πατρών ηττήθηκε στην έδρα της από την Αχαγιά 82 με 66-68,και έμεινε στη μια νίκη στο πρωτάθλημα, γεγονός που την δυσκολεύει στη συνέχεια.

Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Σπύρου Δεράου ως πρώτος προπονητής της Πατρινής ομάδας, με τον φιλικό διαζύγιο να κάνει γνωστό το μέλος της διοίκησης, Σπύρος Παγούρας, μέσω της προσωπικής του σελίδας.

Αναλυτικά έγραψε:

«Μετά από μια ειλικρινή κ αντρίκια συζήτηση μεταξύ του προπονητου κ της διοίκησης η οποία είχε ως κύριο χαρακτηριστικό τον σεβασμό κ την εκτίμηση εκατέρωθεν αποφασισθει να χωρίσουν οι δρόμοι μας αφήνοντας πολλές έντονες κ όμορφες στιγμές χαραγμένες στη μνήμη μας με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος Μετά από πολλά χρόνια. Από το καλοκαίρι γνωρίζαμε ότι το Ρίσκο ήταν μεγάλο για τον οποιοδήποτε προπονητή.παρόλο αυτά ο εν λογω πορευθηκε μαζί μας με ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ. Χωρίζουμε σαν φίλοι.Παραμενουμε όμως φίλοι!!!!!!!»

Από την πλευρά του ο Έλληνας τεχνικός απάντησε: «Χαίρομαι που και σε αυτό το Project είχαμε επιτυχίες (κατάκτηση πρωταθλήματος). Χαίρομαι που γνώρισα ανθρώπους αξιόλογους και κυρίως με ήθος . Ευχαριστώ το Πρόεδρο Christos Grigoratos που ήταν η κύρια αιτία που ήρθα στην ομάδα και να του πω ότι ήταν τιμή που τον γνώρισα. Να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που κάθε μέρα είμασταν μαζί και αντιμετωπίσαμε τα πάντα ......με επιτυχία τον Σπυρο Παγουρα. Επίσης ΟΛΟΥΣ ΤΟΥς ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ που πέρυσι και φέτος δουλέψαμε στα όριά μας και να τους ευχηθώ καλή πρόοδο, τον συνεργάτη μου τον Άρη τον Ξενούλη που με ανέχθηκε.... , τον Γιάννη τον Σταθόπουλο και όλα τα μέλη της διοίκησης. Δεν ξεχνώ τον κόσμο της ομάδος που ήταν δίπλα μας και πρέπει να συνεχίσει να στηρίζει αυτή την προσπάθεια. ΦΕΥΓΩ Ως ΦΙΛΟΣ. ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΦΙΛΟΣ»

photo credit : Δημήτρης Τρασάνης



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ