19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Φενέρ: «Θα αποφασίσει την επόμενη βδομάδα ο Ομπράντοβιτς»

Το ραντεβού του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον πρόεδρο της Φενέρ, Αλί Κοτς, σχετικά με το μέλλον του Σέρβου τεχνικού ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με την ενημέρωση της τουρκικής ομάδας τα πάντα θα καθοριστούν την επόμενη βδομάδα.

Πριν λίγη ώρα τα τουρκικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών ώστε να συνεχίσουν την συνεργασία τους για τα επόμενα τρία χρόνια, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να λέει το "ναι" σε σημαντική μείωση τόσο στο συμβόλαιό του όσο και για το μπάτζετ της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Όμως σύμφωνα με επίσημη τοποθέτηση της Φενέρ ο Ομπράντοβιτς αποχώρησε για την πατρίδα του, τον οποίο συνόδευσε μέχρι το αεροδρόμιο ο πρόεδρος της ομάδας, και εκεί θα έχει το χρόνο του ώστε να συνομιλήσει με την οικογένειά του και να δώσει την τελική απάντηση του την επόμενη βδομάδα.

Οπότε όπως γίνεται εύκολα κατανοητό η ερχόμενη βδομάδα θα είναι κομβική και κρίσιμη για ολόκληρο τον σύλλογο καθώς από την έκβαση της υπόθεσης παραμονής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα κριθούν αρκετά εκκρεμή θέματα όπως τα μεγάλα συμβόλαια αρκετών παικτών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ