20.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Φενέρμπαχτσε: «Συνάντηση με Σάσα Τζόρτζεβιτς»

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση του διαζυγίου με τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ, η Φενερμπαχτσέ φαίνεται πως έχει βρει τον πρώτο της στόχο για τη διάδοχη κατάσταση, στο πρόσωπο του Σάσα Τζόρτζεβιτς!

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ιταλία και την ιστοσελίδα Sportando, ο Τζόρτζεβιτς, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν προπονητής της Βίρτους Μπολόνια, όχι απλώς ενδιαφέρει την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, αλλά είχε και την πρώτη δια ζώσης συνάντηση με τους ανθρώπους της Φενέρ! Ο Ιταλός GM της Φενέρ, Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι φαίνεται πως είχε μία πρώτη συνάντηση με τον Σέρβο τεχνικό, ο οποίος είναι πλέον το φαβορί για να διαδεχθεί τον συμπατριώτη του στην άκρη του πάγκου των "καναρινιών".

Θυμίζουμε πως στα δύο χρόνια παρουσίας του στη Βίρτους, ο Τζόρτζεβιτς κέρδισε τη Basketball Champions League αλλά και την Serie A, την πρώτη της Βίρτους μετά από 16 ολόκληρα χρόνια. Αν ολοκληρωθεί η συμφωνία θα έχουμε και μία ιδιαίτερη... διαδοχή, καθώς ο Κοκόσκοφ ήταν ο άνθρωπος που διαδέχτηκε τον Τζόρτζεβιτς στον πάγκο της Εθνικής Σερβίας το 2019, ενώ το ανάποδο θα συμβεί αυτό το καλοκαίρι στη Φενέρμπαχτσέ.

https://twitter.com/AlessandroMagg4/status/1420106257134915586

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ